جهانبین تأکید کرد؛
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، تغییر نگرش افراد را در برخی مقولههای فرهنگی، فقط با تبیین عالمانه و مراقبت والدانه ممکن دانست و نسبت به انجام اقدامات ناپخته و خودسرانه در امور فرهنگی هشدار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهانبین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با دانشجویان فعال فرهنگی کانونها و تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر، گفت: آنچه باعث شد تا خرمشهر آزاد شود چیزی شبیه یک معجزه بود که جهان را در حیرت فرو برد و نشان داد که عقلانیت بر پایه ایمان میتواند بسیاری از ناممکنها را ممکن کند.
این مسئول عالی رتبه فرهنگی با ذکر خاطراتی از شهید حسن باقری او را یکی از بزرگترین تئوریسینها و برنامه ریزان حوزه دفاع مقدس معرفی کرد و گفت: بعد از سقوط و فرار بنی صدر، مدیریت جنگ در میان رزمندگان با ایمان بر اساس عقلانیت، اندیشه و برنامه ریزی شکل گرفت و رزمندگان شهیدی، چون شهید باقری توانستند با تربیت و پرورش جوانانی در سطوح مختلف جنگی این استراتژی را از بالا به پایین در میان رزمندگان گسترش دهند و موجبات پیروزی ایران اسلامی را در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس رقم بزنند.
جهانبین با اشاره به نقش دانشگاه و دانشجویان در اشاعه فرهنگ انقلابی و اسلامی در میان جوانان، با تاکید مجدد بر عقلانیت بر پایه ایمان افزود: شهید حسن باقری باید یک الگوی حرکتی نمونه برای شما جوانان باشد تا برنامههای فرهنگی خود را بر اساس آن استراتژی و ایدئولوژی انقلاب به پیش ببرید.
وی اجرای برنامههای فرهنگی را بسیار حساس، ظریف و دقیق خواند و تاکید کرد: اجرای این برنامهها باید بر مبنای و پایه عقلانی و بر اساس تبیین عالمانه و مراقبت والدانه صورت گیرد تا در جذب حداکثری افراد را به دنبال داشته باشد و تاثیر عمیقی بر روح و روان آنان بگذارد؛ زیرا اگر غیر از این باشد نتایج برعکسی خواهیم گرفت که خلاف اهداف برنامههای فرهنگی است، بنابراین تغییر نگرش افراد جامعه را در برخی مقولههای فرهنگی، فقط با تبیین عالمانه و مراقبت والدانه ممکن است و نسبت به انجام اقدامات ناپخته و خودسرانه در امور فرهنگی باید پرهیز کرد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به مفهوم حجاب و تلاش دشمن برای تفهیم مقوله حجاب به عنوان یک مقوله فردی گفت: در وهله اول شما دانشجویان فرهنگی باید تلاش کنید تا حجاب را به عنوان یک مقوله اجتماعی معرفی کرده و به جامعه بقبولانید که عدم رعایت آن میتواند بر پیکره جامعه ضربه وارد سازد و اجرای این مهم باید بر مبنای عقلانیت و مواردی باشد که به آن اشاره شد.
وی با اشاره به برخی فعالیتهای و تغییرات انجام گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: تعلیم و تربیت جامع که از سالها قبل در این حوزه مورد تاکید بود امروز به طور جدی در حال پیگیری وانجام است تا با آمایش و تلفیق تئوری و عملی به سمت تربیت اعتقادی، هویتی و اجتماعی حرکت کنیم و در کنار این تربیت و تعلیم با رویکرد کارآفرینی، مهارت آموزی و پژوهش محور بودن به عنوان رکن اول آموزشی در دانشگاه مورد تاکید است.
جهانبین اجرای طرح پویش برای دانشجویان مستعد به خصوص دانشجویان رشتههای فنی و مهندسی را یک طرح تاثیرگذار در حوزه کارآفرینی و مهارت آموزی دانست که دانشجو با ورود به صنعت برای کارآموزی میتواند علاوه بر اینکه از مزیت بیمه شدن استفاده نماید میتواند مهارتهای خوبی را بر اساس رشته خود کسب کند.
این مقام فرهنگی راه اندازی سامانه کاتب کمک آموزشی را از دیگر طرحهای دانشگاهی دانست که دانشجویان تمام رشتهها میتوانند با مراجعه به این سامانه، دروس مربوط به رشته خود را دانلود و مطالعه کنند.
این نشست با پرسش و پاسخ دانشجویی ادامه یافت و مقرر شد مستندات فرهنگی و مشکلات دانشجویی از طریق ایمیل، تلفن و فضای مجازی در اختیار معاون فرهنگی دانشگاه به منظور بررسی و اقدام قرار گیرد.