اهمیت تولید سرچراغی پارکی در چیست؟

در رابطه با چراغ و سرچراغی پارکی به این نکته میپردازیم که  به چراغ هایی گفته میشود که در فضا های مختلفی نصب میگردند مانند : پارک ، محیط خانه ، ویلا ، باغ ، باغچه ، فضای سبز ، کافه های باز ، رستوران های باز که چراغ پارکی انواع و سبک هایی مختلفی با ظاهر هایی گوناگونی دارند مانند چراغ باغی ، چراغ خیابانی ، چراغ پارکی ، چراغ دیورای که هر کدام با شکل ها و سایز های مختلف قابل دسترسی می باشند.

What is the importance of producing park lights?

این چراغ های به جنس آلمینیوم با پایه های متفاوت و ظاهر و سبکی مختلف قابل دسترسی برای انواع مکان ها می باشند به همین دلیل چراغ های پارکی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و بسیار مورد استفاده قرار خواند گرفت که در شرکت صنایع روشنایی تولید شده و آماده ارائه برای مشتریان می باشند.حال در این مطلب به توضیحاتی راجب به سرچراغی چراغ های پارکی در میپردازیم.

در شرکت ساخت شاهد ساخت انواع سرچراغی های با کیفیت می باشیم که زیبایی و کارایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند ، چرا بیشترین اهمیت چراغ به سر چراغی آن می باشد که از این رو باید سر چراغی های ساخته شده با کیفیت ، با دوام ، زیبا ، طراحی عالی ، کیفیت نور افشانی آن میزان دوام آن اهمیت دارد که خوشبختانه با انتخاب این شرکت شاهد بهترین و کامل ترین کیفیت سر چراغی چراغ های پارکی می باشیم که انواع سرچراغی چراغ های پارکی را اعم از چراغ پارکی ، چراغ چمنی ، چراغ خیابانی و . . را پوشش میدهند.

نحوه تولید سرچراغی  پارکی

سرچراغی ها که معمولا با نام های هد ، سرهد ، کلگی و سرشاخ نیز معروف می باشند دارای نوع بسیار بالا در طرح و متریال مختلف در ساخته میشوند و اماده ارائه به مشتریان ی باشند.سرپیچ ها در محیط های بیرونی و درونی استفاده خواهند شد که انتخاب آن ها بستگی به محل نصب ، انتخاب مشتری ، دکوراسیون محل نصب و … دارد که ساخت آن ها به صورت یک طرفه ، دو طرفه و سه طرفه خواهد بود.

تولید سرچراغی چراغ های پارکی در به جنس های آلمینیوم و فلز می باشند که با پوشش های الکترواستایتک و پلی استر ساخته میشوند که به طور کلی این سرپیچ های با کیفیت مقاومت بالایی را در تغییرات شرایط آب و هوایی نامساعد مانند سرما ، گرما ، باد ، باران ، نور خورشید دارند و علاوه بر وجود ظاهری زیبا و خاص نور پردازی درستی را دارند که خوشبخانه برابر نفوذ آب ، رطوبت ، گرد وخاک و نفوذ حشرات نیز ایمن و مقاوم می باشند.

هزینه سرپیچ چراغ های پارکی

هزینه سرپیچ چراغ های پارکی در به عوامل مختلفی نظیر : نوع سر چراغی ، ایستاده ، آویزی و دیواری بودن آن ، تعداد شاخه های چراغ ؛ نوع پوشش استفاده شده برای چراغ ، جنس سر چراغی ، نوع لامپ و چراغ و حباب به کار رفت برای سر پیچ بستگی دار که خوشبختانه با ساخت سرپیچ های با کیفیت هزینه ای منصفانه نیز را برای آن ها در نظر گرفته است که عزیزان با انتخاب این شرکت میتوانند از بهترین کهمان‌طور که می‌دانید مبلمان شهری، یکی از مهم‌ترین اجزا و عناصر موجود در سطح شهرها هستند که برای زیباسازی شهر و فرآهم آوردن محیطی دل‌پذیر برای شهروندان، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

در این میان چراغ‌های پارکی، یکی از این ادوات و تجهیزات بسیار مهم در سطح شهر هستند. این وسیله‌ی بسیار پرکاربرد در تمامی پارک‌های سطح کشور و همچنین در تمامی دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. در انواع و مدل‌های گوناگونی تولید شده که برای فضاهای مختلفی در پارک‌ها قابل استفاده است.چراغ‌های پارکی که با نام‌هایی از جمله ، هم شناخته می‌شود، ارتفاعی معادل 2.40 تا 3 متر دارد و از قد انسان کمی بلندتر است. در این مقاله می‌خواهیم به بررسی اجمالی کارخانه تولید چراغ پارکی بپردازیم. همراه ما باشید.

پایه چراغ روشنایی

چراغ پایه دار روشنایی معابر – اهمیت پایه چراغ و کاربرد آن چیست؟ زمانی که به ساختار شهری فکر می‌کنیم، ساختمان‌ها، خیابان‌ها و اتوبان‌ها، پارک‌ها و فضاهای سبز و… به ذهنمان می‌رسد؛ اما نباید فراموش کنیم که تامین نور در تک تک این‌ها مؤثر است. می‌توان گفت که نور و نورپردازیِ هر محیط، مثل تزئینات کیک عمل می‌کند؛ تا تزئینات انجام نشوند، کیک کامل نشده. هیچ کدام از فضاهای شهری هم بدون نورپردازی کامل نیستند

علت استفاده از چراغ پارکی

یکی از دلایل استفاده از این دسته چراغ‌ها و تولید آن در کارخانه‌های مختلف در سطح کشور، این است که در فضاهایی مانند پارک‌ها، باغ‌ها و بوستان‌ها که به دلیل وجود درختان متعدد سایه‌اندازی می‌شود، روشن گردد. در حقیقت اگر ما برای ایجاد روشنایی در این فضاها، از برج‌های نوری و تجهیزاتی که ارتفاع بسیار بلند و نور زیادی دارند استفاده نماییم، نور از پشت شاخه و برگ درختان به زمین تابیده و فضا را به خوبی روشن نمی‌نماید. از این‌رو برای ایجاد روشنایی مطلوب در انبوه پوشش درختان، کارخانه تولید چراغ پارکی به ساخت این وسیله‌ی بسیار کاربردی می‌پردازد.علاوه بر این مورد، قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه‌ی این چراغ‌ها، موجب استفاده‌ی زیاد ازآن در سطح شهرها می‌شود. این چراغ‌ها مصرف برق پایینی داشته و خرید آن‌ها بلحاظ اقتصادی بسیار به صرفه می‌باشد.

اجزای تشکیل دهنده‌ی چراغ‌های پارکی

چراغ‌های پارکی فارق از این‌که از چه جنس و متریالی در ساخت‌ها آن‌ها استفاده شده و یا این‌که چه کارخانه‌ای آن‌را تولید می‌کند، از سه بخش عمده تشکیل می‌شود. این سه بخش شامل: پایه‌ها، بازو و سرچراغی می‌شود که در ادامه، به بررسی دقیق‌تر هرکدام از این اجزا می‌پردازیم.

پایه‌های چراغ‌های پارکی عموما به صورت لوله‌ای شکل ساخته می‌شوند. البته باید بگوییم در این‌جا منظور ما آن دسته از پایه‌هایی است که از جنس فولاد می‌باشند. در بعضی از کارخانجات توسط ریخته‌گری آلومینیوم، پایه‌های بسیار زیبا و منحصر به فردی تولید می‌گردد که با توجه به این موضوع، قیمت بالاتری نیز دارند.

همان‌طور که اشاره نمودیم، پایه‌ها را می‌توان در شکل‌ها و طرح‌های بسیار زیبایی تولید کرد. بسیاری از طراحان با دادن قوس و انحناهایی در این پایه‌ها، نمایی بسیار شکیل و مجلل به آن می‌بخشند. ساخت پایه‌های پانچی نورانی و تعبیه اشکال برش داده شده، با دستگاه‌های برشکاری بسیار دقیق cnc از همین دسته است. علاوه بر این برای متصل کردن چراغ پارکی به بیس پلیت و لچکی، از روش جوشکاری co2 استفاده می‌گردد. بدنه‌ی پایه چراغ پارکی غالبا با رنگ پودری  الکترواستاتیک کوره‌ای پوشیده می‌شود.

در کارخانه تولید چراغ پارکی، بازوهای این چراغ در انواع مختلفی مانند، تک بازو، دوبازو و سه بازو تولید می‌شوند. تنوعی که در شکل و اندازه‌ی بازوها در این دسته چراغ‌ها وجود دارد، بسیار بیشتر از تنوع در پایه‌ها است. با توجه به مطالبی که در فوق بیان نمودیم، پایه‌هایی که از جنس ریخته‌گری آلومینیوم تولید می‌شوند، شکل و طرح بازوها در آن بسیار شکیل‌تر و حالت سلطنتی به خود می‌گیرد. در طراحی بازوهای چراغ پارکی، برخی از بازوها سر بالا و برخی دیگر به شکل سر پایین هستند.

بعضی از این بازوها مستقیما به پایه متصل شده و بعضی دیگر، توسط یک انحنا از پایه دور هستند؛ علاوه بر این در برخی از مدل‌ها، بازوها دارای طرح فرفورژه‌ای می‌باشند. خلاصه باید گفت در کارخانجات تولید این دسته از چراغ‌ها، با دنیایی پر از تنوع مواجه می‌شویم.

سرچراغی‌ها در پایه‌ چراغ پارکی دارای طرح‌های مختلفی هستند. مدل‌هایی از جمله: حبابی با حباب پلی کربنات اکرولیک، سرچراغی‌های دایره و بیضی شکل که دارای قاب فلزی و شیشه‌ای هستند، سرچراغی‌هایی به شکل بلوطی، سرچراغی‌های سلطنتی که بسیار مناسب برای استفاده در پایه چراغ‌های آلومینیومی هستند، سرچراغی‌های رفلکتوری یا انعکاسی و…، تنها بخش کوچکی از سرچراغی‌های تولید شده در کارخانه تولید چراغ پارکی می‌باشند. باید این نکته را بیان کنیم که زیبایی سرچراغی‌ها، نقش بسیار مهمی در زیبایی کل پایه چراغ دارد.

استفاده از سرچراغی‌ها باید به گونه‌ای که در تناسب و هماهنگی کامل با پایه و بازوهای چراغ باشد، انتخاب شود. در اکثر سرچراغی‌ها از لامپ‌های کم مصرف و یا لامپ‌های ال ای دی سرپیچی برای روشنایی استفاده می‌کنند که، به آسانی نصب و یا تعویض می‌شود.4

کاربرد پایه تابلو ترافیکی

به طور کلی پایه علائم ترافیکی به دو دسته پایه های اطلاعاتی و پایه های انتظامی تقسیم می شوند. مشخصات این دو گروه پایه به شرح زیر می باشد:

پایه های اطلاعاتی : پایه های اطلاعاتی برای قرارگیری تابلوهای اطلاعاتی کنارجاده ای مورد استفاده قرار میگیرند. مقطع این پایه ها مربعی شکل (قوطی یا پروفیل ) بوده و در اندازه های متفاوتی نسبت به طراحی های انجام گرفته شده به کاربرده می‌شوند. طریقه ی نصب این پایه ها معمولاً اجرای فونداسیون و بولت و پیچ و مهره است.

پایه های انتظامی : پایه های انتظامی برای نصب تابلوهای انتظامی، اخباری و اخطاری مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً مقطع این پایه ها دایره ای شکل (لوله) بوده و در قطرها و طول های متفاوت (نسبت به نوع تابلو) ساخته می شود.  اندازه ی این لوله‌ها عمدتاً 2.5 و 3 اینچ با طول‌های 1 متر الی 3 متر است . طریقه ی نصب این پایه ها بصورت کاشتنی و استفاده از میلگرد صلیبی می باشد.

تعویض و جابه جایی پایه تابلو ترافیکی با توجه به وزن و نحوه ی نصب هزینه های زیادی را در برداشته بنابراین با انتخاب پایه ترافیکی باکیفیت و مقاوم می توان تا اندازه ی زیادی در صرف این هزینه ها صرفه جویی به عمل آورد.

نورپردازی با انواع چراغ‌های پارکی

همان‌طور که در مطالب فوق اشاره نمودیم، چراغ‌های پارکی در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی ساخته می‌شوند که برای استفاده در فضاهای مختلف، می‌توان از آن‌ها کمک گرفت و فضای زیبا و دل‌انگیزی را ایجاد نمود. باید این نکته را بیان کنیم که برای نورپردازی در محیط‌های مختلف، باید به عواملی همچون: طرح و ابعاد چراغ، شدت نور و زاویه‌ی آن توجه نماییم. تولید و ساخت انواع چراغ‌ها در کارخانه تولید چراغ پارکی، دست طراحان نورپردازی را برای فضاهای زیر بسیار باز نگه داشته است:

  • نورپردازی در آبنما
  • نورپردازی مجسمه‌های تزئینی
  • نورپردازی در محل بازی کودکان
  • نورپردازی در محل‌های ورزش
  • نورپردازی در پله‌ها
  • نورپردازی گیاهان و راهروها و…

دلایل تنوع در ساخت چراغ‌های پارکی

چراغ‌های پارکی در انواع مدل و طرح‌های مختلفی ساخته می‌شوند. اما شاید برایتان سوال باشد که دلیل این همه تنوع در ساخت این محصول برای چیست؛ برخی از دلایل ساخت این چراغ‌ها در انواع مختلف به شرح زیر می‌باشد:

  • ساخت چراغ‌ها و پایه‌ چراغ‌های متنوع می‌تواند به تمامی سلیقه‌ها پاسخ داده و نیاز‌های همه‌ی خریداران را برطرف نماید.
  • رعایت کردن اصول و قواعد مربوط به نورپردازی فضاها، علاوه بر زیباسازی محیط موجب ایجاد آرامش در فضا نیز می‌شود. از این‌رو انتخاب یک چراغ پارکی مناسب بسیار ضروری است.
  • انتخاب نادرست در استفاده از مدل و رنگ چراغ‌های پارکی و نورپردازی آن، نه تنها موجب آشفتگی در محیط می‌شود، بلکه آشفتگی رفتاری را نیز به دنبال دارد.