در ابتدای این نشست آموزشی دکتر علی سالاروند مدیر حفاظت محیط زیست کشور از دست اندرکاران برگزاری این برنامه تقدیر و تشکر کرد.
این تقویم با عنوان برگزاری پروانه شکار و صیادی مشروط به گذراندن این دوره آموزشی توسط شکارچیان است.
وی با اشاره به تفاوت شکارچیان و شکارچیان گفت: شکارچیان قانونمند می توانند به محیط زیست در حفظ و نگهداری زیستگاه های بهتر کمک کنند.
ایجاد شکارگاهها و مراکز ویژه تکثیر حیات وحش در راههای حفاظت از حیات وحش و برنامهریزی در این خصوص با رعایت مقررات و شرایط محیطی و بررسی دقیق وضعیت اکوسیستم ضروری تلقی میشود.
وی با اشاره به اینکه احیای گونه های در معرض خطر انقراض هزینه های بالایی دارد و سختی های خاص خود را دارد، گفت: اولویت برنامه ریزی زیست محیطی در حوزه حیات وحش باید ابتدا حفظ گونه های موجود و جلوگیری از انقراض آنها باشد.
مدیر حفاظت محیط زیست لرستان گفت: باید برای حیات وحش و بهره برداری از آنها متناسب با شرایط موجود و بر اساس حفظ درآمد فکری شود.
وی با اشاره به درآمد بالای برخی از کشورها مانند تانزانیا و کنیا از حیات وحش و پارک های ملی گفت: این روش می تواند به درآمدزایی پایدار و حفاظت از گونه های حیات وحش کمک کند.
در ادامه این دوره آموزشی از کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست، محیط زیست و امور حقوقی استان خواسته می شود تا به معرفی مناطق چهارگانه، وضعیت قبلی و فعلی استان، عوامل تهدید کننده استان بپردازند. ، کارکردها و ارزش های استان، شرایط، صدور مجوزهای شکار و قوانین و مقررات شکار و صید و مجازات های تعیین شده در بحث شکار غیرمجاز نیز به منظور ایجاد هماهنگی و رفع شبهات و اختلافات موجود مطرح می شود. در جامعه شکارچیان دیروز به سوالات کارشناسان اداره پاسخ داد.