برخی سایبان ها ساده و برخی از آنها بسیار زیبا طراحی و تولید شده اند که نصب این گونه سایبان ها به زیبا سازی فضا نیز کمک میکند. برای مشاهده سایبان های ماشین به مراجعه کنید.
سایبان پارکینگ ماشین برای حیاط خانه
سایبان پارکینگ خانگی برای تعداد کمی خودرو؛ یعنی یک، دو یا سه عدد خودرو ساخته میشود. این سایبان به طور معمول در ورودی حیاط خانه و کنار دیوار نصب میگردد. این نوع سایبان از محبوبیت بالایی برخوردار است و بیشتر خانه های ویلایی و حیاط دار به یکی از این سایبان ها نیاز دارند.
سایبان پیش ساخته پارکینگ اداری
سایبان پارکینگ مناسب برای محیطهای اداری، معمولا برای تعداد زیادی خودرو طراحی و تولید می شود و در فضا های باز و یکنواخت نصب شده تا امکان گردش و پارک خودروها به راحتی فراهم باشد. همچنین این نوع سایبان ها به دلیل نوع طراحی خود، نیاز به صفحه گذاری داخل زمین دارند.
تنوع متریال مصرفی پوشش سایبان پارکینگ خودرو
سایبان پارکینگ خودرو با پوشش پلی کربنات
در صنعت ساختمانی نوعی پلیمر با یک لایه محافظ UV وجود دارد با نام پلی کربنات که با توجه به قیمت مناسب و وزن سبکی که دارد، مقاومت خوبی در برابر اشعه مضر خورشید دارد. پلی کربنات ها ورق هایی هستند که در انواع شفاف و نیمه شفاف با ظاهری شبیه به شیشه، نور را از خود عبور می دهد. از مزایای آن ها میتوان به مقاومت در برابر زلزله، انقباض و انبساط (در شرایط بد آب و هوایی)، سبکی وزن، نصب سریع و تنوع رنگی بالا اشاره نمود.برخی سایبان های پارکینگ با پوشش پلی کربنات تولید می گردند. البته سایبان با پوشش پلیکربنات برای مناطق با آفتاب شدید توصیه نمیگردد چرا که نور را از خود عبور می دهد و صرفا برای محل هایی توصیه می شود که نیاز به عبور نور دارند و جهت جلوگیری از ریزش برف و باران بر روی خودرو مورد نظر است.
حالا که از خواص و مزیت های پلی کربنات صحبت شد، بد نیست با سازه ای سبک و زیبا که در بالای پنجره ها و درب های ورودی قابلیت نصب دارد با نام بارانگیر آشنا شوید. شما می توانید با ، از نفوذ باران و برف هنگام بارندگی از درز پنجره ها به داخل خانه محافظت نمایید.
سایبان ماشین با پوشش UPVC
سایبان با پوشش UPVC یکی از بهترین، ایمن ترین و زیبا ترین انواع سایبان های ماشین محسوب می شود که به دلیل عدم عبور نور خورشید از خود، سایه اندازی خنکی دارد و قابلیت نصب در هر گونه شرایط آب و هوایی را دارد. جنس پوشش سایبان خودرو UPVC عمر مفید بسیار بالایی داشته و نیاز به سرویس و نگهداری سالانه ندارد.
سایبان بازویی با پوشش برزنت
پوشش این نوع سایبان از پارچه بوده و فضای تحت پوشش خود را در برابر بارش برف و باران حفظ میکند و مزایای آن سرعت بالا در نصب و مقرون به صرفه بودن آن است. و تنها موضوعی که در انتخاب این نوع سایبان ها باید مد نظر داشت، دوام و پایداری آن است که در مناطقی که نوسانات دمایی زیادی دارند و بادخیز هستند، عمر بالایی نخواهند داشت.
سایبان با پوشش ورق فلزی و گالوانیزه
نوعی دیگر از سایبان ها هستند که با پوشش ورق فلزی گالوانیزه ساخته می شوند و به خاطر هزینه کمتر، بیشترین کاربرد را در محیطهای صنعتی مانند کارخانه ها و… داشتند ولی امروزه با حضور UPVC ها کمتر کسی سراغ این نوع سایبان ها می رود چرا که استفاده از ورق فلزی در پوشش آن سبب شده تا در زمان بارش باران و تگرگ ایجاد سر و صدا نماید و همچنین حرارت را در زمان تابش نور خورشید به زیر خود انتقال میدهد.
پر طرفدارترین انواع سایبان پیش ساخته سال 1401
سایبان پیش ساخته خودرو فراز
سایبان فراز یکی از است که به دلایلی همچون راحتی نصب و عدم نیاز به صفحه گذاری، بسیار مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است. این نوع سایبان خودرو در مدت زمان کوتاهی نصب و بدون هر گونه عملیات عمرانی آماده بهره برداری است و همچنین به خاطر نداشتن پایه در جلوی سایبان هیچ مزاحمتی برای خودرو به وجود نمی آورد.
سایبان پیش ساخته خودرو تاراز
این سایبان دارای پایه های یکپارچه و مستحکم است که بر امنیت و استحکام سازه افزوده است و برای فضاهایی که نیاز به پارک خودرو بیش از یک عدد است و از طرفی زیبایی و جذابیت فضا نیز اهمیت دارد، از سایبان تاراز استفاده می شود. این سایبان دارای دهانه های 5متری بوده و به راحتی دو خودرو زیر آن پارک میگردد.
سایبان پیش ساخته پارکینگ باران
اگر به دنبال سایبان با ظاهر شیک، خاص و زیبا هستیم، بهتر است این نوع سایبان را انتخاب کنیم. پایه های سایبان طرح باران با تکنولوژی پیشرفته برش لیزر به طرح و نقش های زیبا منقش شده است. قوسی که در پایه ها ایجاد شده علاوه بر طراحی متفاوت و زیبا؛ سبب می شود تا در زمان بارندگی، باران و برف در جهت شیب سایبان به آرامی تخلیه شوند.
تفاوت اتصال در انواع سایبانهای پارکینگ خودرو
اجزای تشکیل دهنده همه سایبان ها از اسکلت، پوشش و پایه است که می توان آنها را به موارد زیر تقسیم بندی نمود.
سایبان متصل به زمین
برخی از سایبانهای پارکینگ مانند سایبان پارکینگ باران و سایبان پارکینگ تاراز توسط پایههایشان به زمین متصل هستند.
سایبان نصب شده به دیوار
سایبانهایی هم هستند که به دیوار نصب میشوند، مانند سایبان فراز. این سایبانها بیشتر در خانهها وجود دارند.
شرکت بزرگمهر بزرگترین تولید کننده سایبان خودرو سعی کرده تا محصولات جدید خود را با استحکام، زیبایی و جذابیت بیشتر به مشتریان عزیز ارائه نماید. گروه صنعتی بزرگمهر با سابقه طولانی در تولید انواع سازههای فلزی، سایبان خودرو را با طرح و ظاهر م
هوای آزاد می تواند روح و جسم انسان را جلا دهد. به همین خاطر است که خیلی از ما دلمان می خواهد در خانه هایی زندگی کنیم که حیاط یا باغچه ای دارند. اما گاهی مواقع تیغ تیز نور خورشید حسابی آزارمان می دهد و اجازه نمی دهد که لذت کافی از هوای طبیعی ببریم.
شاید به همین دلیل است که بیشتر خانه های ویلایی دارای سایبان هستند. برخی از این سایبان ها تبدیل به مکانی برای تفریح و لذت بردن از هوای تازه می شوند و برخی دیگر، جنبه ی حفاظتی خواهند داشت.
در این مقاله از پرشین سازه می خواهیم در مورد انواع سایبان های ساختمانی صحبت کنیم و بگوییم که هر یک از آن ها چه کاربردی دارند و در کدام بخش از ساختمان به کار می آیند.
اگر این مطلب برایتان جالب است، توصیه می کنیم به خواندن این متن ادامه دهید.
سایبان ساختمانی چیست؟
در وهله ی اول باید به سوال پاسخ بدهیم که سایبان ساختمانی چه طور چیزی است؟ در حقیقت این سایبان ها نوعی سقف های محافظتی هستند که می توان از نوع ثابت یا جمع شونده ی آن استفاده کرد. برای نصب سایبان، باید آن را به قسمت خارجی دیوار ساختمان وصل کرد. البته برخی از سایبان ها خود مجهز به میله های نگه دارند هستند و نیازی نیست که به دیوار متصل شوند.
می توان از این سایبان ها در حیاط ویلا، پارکینگ و خیلی جاهای دیگر استفاده کرد. این سایبان ها می توانند حفاظ خوبی برای نور آفتاب و باد و باران باشند.
مزایای سایبان ساختمانی
این وسیله مزایای بسیار جالبی دارد اما شاید برخی از مهم ترین مزایای سایبان های ساختمانی شامل موارد زیر باشد:
اول از همه این که ساختمان را در برابر نور خورشید محافظت می کنند. هر کسی که در زیر این سایبان ها قرار بگیرد، می تواند تفاوت دما را تشخیص دهد.
علاوه بر این از سایبان های ساختمانی برای بهبود عملکرد تهویه ی منزل نیز استفاده می کنند. این سایبان ها می توانند از وارد آمدن فشار بیش از حد به تهویه هوا جلوگیری کنند و از ورود نور مستقیم و حرارت خورشید به داخل ساختمان جلوگیری کنند.
در ضمن نباید فراموش کنیم که برخی از وسایلی که در نزدیکی درب ورودی ساختمان هستند، در معرض آسیب های ناشی از نور خورشید می باشند. به عنوان مثال ممکن است بعد از مدتی، رنگ قالی یا مبلمان در اثر تابش نور خورشید تغییر کند. به همین دلیل استفاده از سایبان هایی که در جلوی ورودی خانه کار گذاشته می شوند، می تواند تصمیم بسیار درستی باشد.
از دیگر مزایای سایبان های ساختمانی، پدید آوردن فضایی دلنشین و صمیمی برای دورهمی های خانوادگی است. شما می توانید از یک روز بهاری در زیر سایبان لذت ببرید.
کودکان خانواده می توانند بعد از یک بازی و سرگرمی نفس گیر، به زیر سایبان بیایند و نفسی تازه کنند.
استفاده از سایبان می تواند در کاهش مصرف انرژی نیز موثر باشد. بنابراین وسیله ای است که طرفدار محیط زیست به حساب می آید.
در نهایت این که سایبان های ساختمانی می توانند یکی از اصلی ترین عناصر زیبایی خانه باشند. این سایبان ها را می توانید در حیاط ویلا به کار ببرید. علاوه بر این با استفاده از نورپردازی و طراحی داخلی این سایبان ها، می توانید زیبایی خاصی به محیط ببخشید. یادتان نرود که با چیدن یک دست مبل ساده، اندکی نورپردازی و شاید یک دستگاه موسیقی، می توانید از سایبان ها یک محیط فوق العاده برای نشستن و تمدد اعصاب ساخت.
انواع سایبان ساختمانی
حالا که با مزایا و کارکرد سایبان های ساختمانی آشنا شدید، می خواهیم به سراغ برخی از رایج ترین و بهترین سایبان های ساختمانی موجود در بازار برویم. اگر این موضوع برایتان جالب است به خواندن این مقاله از پرشین سازه ادامه دهید.
سایبان های ثابت
در حقیقت به طور کلی سایبان های ساختمانی به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم می شوند. سایبان های ثابت همان طور که از نامشان نیز پیداست، قابلیت جا به جایی ندارند و معمولا به دیوار خارجی ساختمان متصل می شوند. برخی مواقع آن ها را روی یک قالب چوبی یا فلزی سوار می کنند و ثابت نگه می دارند.
از مهم ترین مزایای سایبان های ثابت می توان به چند نکته اشاره کرد:
- اول از همه این به شدت مقاوم و مستحکم هستند و با وزش باد و باران، از جای خود تکان نمی خورند.
- دومین مزیت سایبان های ثابت این است که به خوبی می توانند از تابش نور خورشید به زیر خود جلوگیری کنند.
- در بیشتر مواقع از این نوع سایبان های ساختمانی برای جلوی درب ورودی خانه یا پنجره استفاده می شود.
سایبان های متحرک ساختمانی
احتمالا شما هم تا به حال وارد یک رستوران یا استخر شده اید که سقف آن با یک دکمه شروع به حرکت کرده است. سایبان های متحرک، یکی از جدیدترین و جالبترین عناصر معماری مدرن است. این سایبان ها را می توان در جاهایی مثل رستوران، پارکینگ، استخر یا حتی هال ویلا نیز استفاده کرد. گاهی دلتان می خواهد که از داخل خانه تان، از تماشای آسمان آبی لذت ببرید. در چنین شرایطی کافی است که با یک دکمه، موتور سایبان های متحرک را به کار بیندازید و آن را باز کنید.
البته برخی از مدل های ارزان تر سایبان های متحرک به صورت دستی جمع می شوند. این سایبان ها معمولا دارای شیب هستند که این میزان از شیب قابل سفارش خواهد بود.
همین سایبان های متحرک خود به چند دسته تقسیم می شوند که به آنها اشاره کرده ایم:
سایبان متحرک تاشو
یکی از رایج ترین سایبان هایی که در نقاط مختلف می توان از آن استفاده کرد، سایبان های متحرک تاشو هستند. همان طور که از نامشان نیز پیداست، این سایبان ها روی هم تا می خورند و به این ترتیب باز و بسته می شوند. مناسب ترین نقطه برای نصب این گونه سایبان های ساختمانی در خانه، تراس و بالکن است. در حقیقت با استفاده از این سایبان های می توان فضای بهینه تری از استخر، پارکینگ و حیاط به دست آورد.
سایبان های کشویی
اصلی ترین مزیت سایبان های کشویی این است که می توان میزان باز و بسته شدن آن ها را تنظیم کرد. مثلا اگر می خواهید که سایبان را تا حد مشخصی باز کنید، می توانید از سایبان های کشویی استفاده نمایید. این سایبان ها بسیار انعطاف پذیر هستند و می توان آن را به سادگی عقب برد یا جلو کشید! در ضمن دارای موتور الکتریکی هستند و باز و بسته کردن آن ها توسط این موتور صورت می گیرد. همچنین دارای ریموت کنترل هستند و با فشردن یک دکمه می توان آن ها را باز یا بسته کرد.
چرا سایبان های کشویی؟ به دلایل زیر:
- می توان اینگونه سایبان های کشویی را روی دیوار یا سقف نصب کرد
- اگر آب و هوا نامطلوب و نامساعد بود، می توانید آن ها را به سادگی جمع کرده و بردارید
- نگهداری از این گونه سایبان ها ساده و آسان است و هزینه ی زیادی روی دستتان نمی گذارد
- در نهایت بهترین گزینه برای استفاده در حیاط ویلا به حساب می آیند.
سایبان چتری
احتمالا این دسته از سایبان های ساختمانی را در جاهای مختلفی دیده اید. این سایبان های سبک، راحت و بی دردسر هستند و علاوه بر این می توانند زیبایی منحصر به فردی برای محیط بسازند. به همین دلیل است که تا به حد در میان مصرف کنندگان محبوب دارد.
همان طور که از نامش نیز پیداست، سایبان های چتری شبیه به یک چتر بزرگ هستند که محوطه ی زیر خود را خنک می سازند و می توان آن ها را به زیبایی دیزاین کرد.
بهترین جنسی که برای استفاده در سایبان های چتری به کار میرود، برزنت است چرا که در برابر نفوذ رطوبت مقاوم است و به سادگی دچار آسیب و پارگی نخواهد شد.
بیشتر مواقع سایبان های چتری دارای یک پایه هستند که تکیه گاهشان محسوب می شود. البته هر چقدر که این سایبان ها بزرگ تر باشند، باید پایه ی آن ها نیز از استحکام و مقاومت بیشتری برخوردار باشد. حتی گاهی مواقع ممکن است از سایبان های چتری با چند پایه ی نگهدارنده استفاده شود.
نکته اینجاست که سایبان های چتری را هم می توان به شکل ثابت به کار برد و هم متحرک! نوع ثابت آن را با استفاده از مصالح مختلف روی زمین ثابت نگه می دارند. اما سایبان های متحرک را می توان به سادگی جا به جا کرد. پایه ی سایبان های متحرک چتری نوعی سینی فولادی مستحکم است.
مهم ترین مزیت سایبان های چتری متحرک این است که در صورت خرابی، تعمیر کردن آن ساده خواهد بود. اما سایبان های ثابت در صورت پارگی برزنت یا هرگونه آسیب دیگری، دردسرهای خود را برای تعمیر خواهند داشت.
سایبان آکاردئونی
یکی دیگر از بهترین و محبوب ترین سایبان های موجود در بازار، سایبان های آکاردئونی است که شیوه ی باز و بسته شدن آن مثل همین ساز آکاردئون است. بیشتر مواقع از این نوع سایبان ها برای محیط های اداری و تجاری استفاده می شود چرا که استایل رسمی و شیکی دارند و شاید چندان مناسب ویلا و خانه نباشند. در ضمن یکی دیگر از موارد کاربرد سایبان های آکاردئونی، پارکینگ ساختمان های تجاری و اداری بزرگ است.
سایبان استخری
همان طور که در طول این متن بارها اشاره کردیم، می توان از سایبان های متحرک و ثابت مختلفی برای فضای استخر استفاده کرد. اما معمولا سایبان های متحرکی که با ریموت کنترل، می توان آن ها را باز و بسته کرد بهترین گزینه برای استخرهای لوکس است. جنس این نوع سایبان های استخری معمولا از پلی کربنات یا آلومینیوم است. در واقع جنس به کار رفته در این نوع سایبان های متحرک بسیار حائز اهمیت است.
سایبان پارکینگ
خودروها وسایل گران قیمتی هستند که به هر حال باید از آنها مراقبت شود. تابش نور خورشید به تدریج می تواند منجر به رنگ رفتگی و آفتاب سوختگی بدنه ی خودرو شود و همچنین آسیب های جبران ناپذیری به موتور آن وارد کند. به همین دلیل است که حتما برای پارکینگ خودرو باید از سایبان های مخصوصی استفاده کرد. این سایبان ها می توانند از جنس های مختلفی باشند.
در ادامه به برخی از مهم ترین متریال به کار رفته در سایبان های ساختمانی اشاره خواهیم کرد.
PVC
یکی از بهترین متریالی که برای ساخت سایبان های ساختمانی به کار می آید، پی وی سی است. همچنین در صورتی که قرار است سایبان مربوطه از وسایلی مراقبت کند که جنس پی وی سی دارند( مثل تانکرهای آب)، بهترین گزینه سایبان های پی وی سی است. چرا که طول عمر آن ها را بیشتر خواهد کرد و به خوبی از این گونه وسایل مراقبت می کند.
می توانید سایبان های پی وی سی را در شکل و اندازه های مختلفی سفارش دهید یا این که از طرح های پیش ساخته ای که در بازار موجود هستند استفاده کنید.
از دیگر مزایای سایبان های پی وی سی این است که بسیار سبک می باشند و راحت می توان آن ها را جا به جا کرد. در ضمن قیمت سایبان های پی وی سی ارزان است و می توانید بدون صرف هزینه های گزاف، آن ها را خریداری کنید.
سایبان پلی کربنات
اگر بخواهیم در مورد پلی کربنات توضیح دهیم باید بگوییم که این ماده، نوعی پلاستیک شفاف است که در برابر حرارت و گرما مقاومت خیلی زیادی از خود نشان می دهد. در واقع می توان پلی کربنات را تا دمای ۱۴۰ درجه نیز حرارت داد و اطمینان داشت که آسیبی نخواهد دید. هم چنین عایق الکتریکی خوبی به حساب می آید.
می توان پلی کربنات را رنگ آمیزی کرد و به شکل های مختلفی درآورد. هم چنین نباید فراموش کنیم که پلی کربنات قابلیت شست و شو نیز دارد.
به همین دلیل است که یکی از بهترین متریال ها برای استفاده در ساخت سایبان های ساختمانی، پلی کربنات می باشد. اگر باز هم به دنبال دلیل برای خرید سایبان پلی کربنات هستید، نکات زیر را نیز مد نظر داشته باشید:
- خیلی ساده و راحت نصب می شوند.
- در برابر ضربه و فشار مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.
- شفافیت زیادی دارد و در برابر گرما و سرما مقاوم است.
پرگولا اغلب در سنگ فرش یا حیاط بتنی نصب می شوند. این اجازه را می دهد تا مبلمان بیرونی و یا تجهیزات کبابی در زیر آن قرار گیرد
سخن آخر
اگر فروشنده سایبان های ساختمانی هستید، بانک اطلاعاتی پرشین سازه می تواند بهترین چیزی باشد که به رونق کسب و کارتان کمک می کند. با استفاده از این بانک اطلاعات ساگر فکر نصب سایبان را در سر میپرورانید مطمئنا به این مسئله آگاهی دارید که سایبان از اجزای مختلفی تشکیل شده که از جمله آنها میتوان به چادر، اسکلت، موتور، اتصالات و… اشاره کرد. جالب اینجاست که در این میان، پارچه یا چادر جزء مهمترین قسمت این ابزار کاربردی شناخته شده و بخش اعظمی از آن را به خود اختصاص داده است. همانطور که میدانید امروزه در دنیای پیشرفتهای زندگی میکنیم؛ دنیایی که هر لحظه در حال پیشرفت است و راههای جدیدی را برای رسیدن به هدف نهایی پیش روی ما میگذارد. این مسئله در رابطه با سایبان ها نیز صدق میکند. زیرا شما قادر خواهید بود در میان انواع مختلف چادرها، به انتخاب متریال سایبان موردنظر خود بپردازید. اگر کمی گیج شدهاید توصیه میکنیم در ادامه این محتوا با ما همراه باشید. زیرا درنظر داریم توضیحاتی در این زمینه خدمت شما ارائه دهیم.
انواع چادر سایبان را بشناسید
همانطور که گفته شد امروزه عصر تکنولوژی و ارتباطات است و ما با متریال های مختلف سایبان ها روبرو هستیم. که از جمله عبارتند از:
• پارچه برزنت
متریال سایبان برزنتی از الیاف نخی ضد آب است که اغلب برای آن مناطقی که با بارندگی های مداوم روبرو هستند مناسب می باشد. خوشبختانه طرح ها و رنگ های مختلفی از آن به بازار معرفی شده که مخاطبان میتوانند با توجه به سلیقه و محیط مورد استفاده آن را سفارش دهند. البته در این میان ضخامت و وزن های متفاوتی وجود دارد که باید با توجه به نیاز شما تعیین شود. در این راستا میتوانید با کارشناسان و متخصصان سایه سازان مهر گستر ارتباط برقرار کرده و ابهامات موجود در ذهنتان را برطرف نمائید.
• پارچه ترانزیتی
اگر در محیطی سرد زندگی میکنید و در اکثریت ماه های سال شاهد برف و باران هستید باید بگوییم که پارچه ترانزیتی به عنوان متریال سایبان شما میتواند بهترین گزینه ممکن باشد. اصلی ترین تفاوت آن با پارچه های برزنتی را میتوان به مقاومت بالای آن در برابر گرمای زیاد دانست. از معایب آن نیز باید به تک رنگ بودنش اشاره کنیم. البته خیلی شما را محدود نمی کند زیرا رنگ موجود با تمامی محیط ها سازگار بوده و با سلایق همه همخوانی دارد.
• پارچه فلکسی
اگر علاقمند هستید تا طرح خاصی را بر روی سایبان خود به چاپ برسانید. باید بگوییم که پارچه فلکسی یکی از بهترین گزینه های موجود است. این پارچه با جنس مقاوم و راحت خود این توانایی را دارد که در برابر هر طرحی مقاومت داشته باشد و در برابر گرما و سرما هیچگونه تغییری را در طرح موردنظر به وجود نیاورد.
• PVC که به آن بنری یا کانتینری نیز گفته می شود.
اگر به دنبال پارچه و متریال سایبان مناسب و البته ضد آب میگردید باید بگوییم که این نوع از چادرها نیز نه تنها ضد آب بوده بلکه با رنگبندی خود بخش اعظمی از بازار و مشتریان را به خود اختصاص داده اند. در این راستا نباید قابلیت چاپ لیزری طرح دلخواه بر روی این نوع از پارچه ها غافل شوید.
• پنبه
اگر نگاهی به سایبان های ساخته شده در ۱۰ سال گذشته بیاندازید متوجه خواهید شد که پنبه اولین گزینهای بوده که توسط سازندگان مورد استفاده قرار میگرفت. اصلی ترین دلیل آن هم تنفس پذیر بودن پنبه و سازگان بودن آن با محیط است. البته ضد آب نبودن آن از جمله دلایلی بود که باعث شده امروزه متقاضیان به سراغ انواع دیگری از متریال سایبان بروند.
• اکریلیک
مقاومت پارچه اکریلیک در بین سایر پارچهها بیشتر است. از ویژگیهای اکرلیک این است که به راحتی دچار رنگ پریدگی نمی شود و دیر فرسوده می شود. مناسب مناطق گرم و خشک یا مناطقی که سایبان دائما در معرض مواد شیمیایی قرار دارد، مناسبترین پارچه برای سایبان است. البته باید بدانید که هزینه بسیار بالای آن موجب شده تا تمامی افراد قادر به تهیه آن نباشند. از همین رو قبل از تهیه این متریال لازم است مشاورههایی را صورت دهید. باید بگوییم که در این راستا کارشناسان میتوانند راهنمایی های دقیقی را در اختیار شما قرار دهند. تنها کافیست به بخش تماس باما مراجعه نمائید.
• پلی استر
جنس پلی استر چیزی بین پنبه و اکریلیک است. این پارچه تا حدی تنفس پذیر است اما به اندازه اکریلیک دوام ندارد. این نوع پارچه برای سایبان در چند سال اخیر محبوب تر شده است. همچنین شما میتوانید آن را با پوشش وینیل و البته پوشش اکریلیک در بازار پیدا کنید. دقت داشته باید که خرید این نوع متریال سایبان ارتباط مستقیمی با آب و هوایی دارد که در آن زندگی می کنید. درواقع اگر آب و هوای ناحیه شما مرطوب است پلی استر با پوشش وینیل گزینه مناسبی به شمار می آید و اگر در آب وهوایی بارانی و گرمسیری زندگی می کنید باید به سراغ متریال پلی استر با پوشش اکریلیک بروید.
اختمانی می توانید به اطلاعات پروژه های در حال ساخت و ساختمان های نیمه کاره ی تهران و کرج دسترسی داشته باشید. اطلاعاتی از جمله شماره تماس سازندگان، آدرس و لوکیشن، متراژ سازه و …! این اطلاعات به شما کمک می کند که استراتژی بازاریابی درست تری داشته باشید.
تفاوت تولید و به بازار عرضه میکند.