عمومیمعرفی کسب و کار

شهرک های منطقه 22 تهران

جدیدترین منطقه در شهر تهران ، منطقه ۲۲ می باشد که از شرق در مجاورت منطقه ۵ و از جنوب در مجاورت منطقه ۲۱ واقع شده است. از شمال هم که به رشته کوه های البرز منتهی می شود و در غرب منطقه هم استان البرز و شهر کرج قرار دارد. این منطقه که قطب گردشگری شهر تهران لقب گرفته است، پهناورترین منطقه تهران نیز می باشد و در مقایسه با دیگر مناطق پایتخت آب و هوای بهتری نیز دارد. منطقه ۲۲ از نظر بافت مسکونی و بافت تجاری به سرعت در حال رشد است. ما در این مجال به معرفی محله ها و شهرک های این منطقه دوست داشتنی می پردازیم.

تعدادی از پروژه‌های واقع در چیتگر، پروژه‌هاییست که نیروی زمینی (نزاجا) و نیروی هوایی ارتش مسئول ساخت‌و‌ساز این آپارتمان‌هاست و به همین دلیل از توجه خوبی برخوردار است. از پروژه‌های در حال ساخت این‌گونه تعاونی‌ها می‌توان به پرژه‌هایی مثل توانمندسازی و H2 مربوط به همین ارگان‌ها می‌باشد که لیست آن‌ها را می‌توانید در این صفحه به‌صورت اختصاصی بررسی کنید. همچنین می‌توانید برای مشاهده آگهی‌های پیش فروش پروژه های چیتگر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

عناوین اصلی خبر پنهان
1 شهرک گلستان (شهرک راه آهن)

شهرک گلستان (شهرک راه آهن)

برای شهرک راه آهن می توان گفت قدیمی ترین محله در منطقه ۲۲ تهران می باشد که چند سالی است که با نام شهرک گلستان شهرت یافته است. شهرک گلستان در شرق دریاچه خلیج فارس و درجنوب اتوبان خرازی قرار دارد. از مزایای شهرک گلستان آب و هوای مطلوب و دسترسی سریع و آسان آن به اتوبان شهید خرازی و آزادگان است. همچنین به دریاچه چیتگر نیز بسیار نزدیک است. بلوار امیرکبیر، بلوار کاج، بلوار گلها، بلوار اقاقیا، بلوار هوانیروز، بلوار کوهک از جمله خیابان های اصلی شهرک گلستان هستند. شهرک گلستان را به دو بخش شهرک گلستان شرقی و شهرک گلستان غربی تقسیم بندی می کنند. قسمت شرق بلوار کاج تا اتوبان آزادگان را گلستان شرقی و قسمت غرب بلوار کاج تا بلوار طبیعت را گلستان غربی می نامند. شهرک گلستان علاوه بر کاربری مسکونی کاربری تجاری و اداری زیادی نیز دارد.

برای کسب اطلاعات کامل شهرک گلستان مقاله “” را مطالعه نمایید.

شهرک شهید باقری

شهرک شهید باقری از قدیمی ترین و بزرگترین پروژه های منطقه ۲۲ تهران است که در شمال اتوبان شهید خرازی قرار دارد. شهرک شهید باقری در مجاورت آبشار تهران و در قسمت غربی آبشار واقع شده است. همچنین شهرک باقری دید بسیار خوبی به دریاچه خلیج فارس و اتوبان خرازی دارد. یکی از ویژگی های خوب شهرک باقری آب و هوای بسیار خوب و مطلوب آن است. علاوه بر این ها، بیمارستان مغز و اعصاب پروفسور سمیعی نیز در شهرک شهید باقری واقع شده است و ساخت و ساز آن رو به اتمام می باشد. شهرداری منطقه ۲۲ تهران و دانشگاه پیام نور تهران غرب نیز در این شهرک قرار گرفته اند. در آغاز این شهرک متعلق به تعاونی نیروی زمینی سپاه بوده است اما بعدا امتیاز آن به بخش خصوصی، شرکت تعاونی سازمان آتش نشانی و تعاونی نظام پزشکی واگذار می شود. شهرک شهید باقری از نظر امکانات نیز می توان گفت تکمیل می باشد. به این معنی که ساکنان این شهرک می توانند نیاز روزمره خود را در همین شهرک برطرف نمایند و نیازی به خارج شدن از شهرک ندارند. امکاناتی از قبیل : بازار میوه و تره بار شهرداری، مسجد، مدرسه از جمله امکانات رفاهی شهرک باقری است. مسیر دسترسی به شهرک شهید باقری بسیار آسان است و از طریق اتوبان خرازی و مسیر آبشار به راحتی امکان پذیر است. همچنین این شهرک دسترسی آسانی به اتوبان تهران کرج دارد.

این شهرک دارای دو بافت قدیمی و جدید است. ساخت و ساز و پیش فروش بافت قدیمی شهرک باقری از حدود ۲۰ سال پیش آغاز شده بود. در بافت قدیمی شهرک باقری شاهد آپارتمان های ۴ طبقه و ۶ طبقه در ۲۴۴ بلوک هستیم. آپارتمان های ۴ طبقه فاقد آسانسور هستند ولی آپارتمان های ۶ طبقه آسانسور نیز دارند. هر طبقه از آپارتمان ها ۳ واحد دارند و متراژ هر واحد از ۶۸ متر تا ۹۰ متر می باشد و در سال ۸۳ تحویل مالکان آن شده است. اما بافت جدید شهرک شهید باقری در قالب برج های مسکونی ۱۲ الی ۲۰ طبقه در غرب این شهرک پدیدار شده است. این برج ها شامل برج های سفید شهرک باقری منطقه ۲۲ و نیز برج های سما شهرک باقری می شوند که در ادامه به معرفی این پروژه ها نیز می پردازیم.

مجتمع مسکونی سما

مجتمع مسکونی سما در شمال بزرگراه خرازی و در غرب شهرک شهید باقری در دنج ترین قسمت آن قرار گرفته است. این پروژه متعلق به تعاونی نیروی زمینی سپاه است و سازنده آن شرکت ظفرکار است. مجتمع مسکونی سما در قالب ۱۲ برج ۱۵ طبقه ساخته شده که در هر برج از این ۱۵ طبقه ، ۲ طبقه پارکینگ، یک طبقه همکف به لابی و ۱۲ طبقه مسکونی است. تعداد واحدها و متراژ برج های سما در طبقات ۱ تا ۸ هر طبقه ۶ واحد دو خوابه و در طبقات ۹ تا ۱۵ هر طبقه ۴ واحد سه خوابه می باشد و متراژ واحد ها از ۹۶ متر تا ۱۳۷ متر متغیر است. از ویژگی های خوب مجتمع سما می توان به دنج و ساکت بودن آن ، دید بسیار خوب آن به دریاچه خلیج فارس و اتوبان همت اشاره کرد. برج های سما دسترسی خوبی از طریق اتوبان خرازی، حکیم و اتوبان تهران کرج دارد. همچین در فاصله بسیار کمی از آبشار تهران واقع شده است. علاوه بر این، مجتمع مسکونی سما دارای امکانات کاملی از قبیل: فضای سبز، امکانات آموزشی و مسجد، سالن ورزشی، نگهبان ۲۴ ساعته در لابی می باشد. برج های سما در سال ۹۴ تحویل مالکان آن شده است.

مجتمع مسکونی سما ۲ نیز در غرب شهرک شهید باقری قرار دارد. این برج ها نیز در شمال اتوبان خرازی و تقریبا در انتهای این اتوبان واقع شده اند. این پروژه متعلق به تعاونی نیروی زمینی سپاه است. این مجتمع مسکونی در قالب ۵ برج ساخته شده که ۷ و ۱۰ طبقه ای هستند. هر طبقه شامل ۶ واحد است و متراژ واحد ها از ۹۵ متر الی ۱۰۵ متر و دو خوابه هستند. برج های سما ۲ یا همان الماس در سال ۹۶ تحویل مالکین آن شده اند.

برج های سفید آبشار

امکانات رفاهی برج های سفید شامل : لابی اصلی، لابی مجزا برای هر بلوک، نگهبان در هر لابی، ۲ عدد باند هلیکوپتر، سالن اجتماعات به صورت دو سالن مجزا با امکانات پذیرایی، هایپر مارکت، سالن بیلیارد، بدنسازی، امکانات ورزشی، استخر، سونا، جکوزی، مهد کودک، رستوران و کافی شاپ، واحدهای تجاری، سیستم تصفیه فاضلاب می باشد.

شهرک امام رضا (ع) یا شهرک چیتگر

شهرک امام رضا (ع) یا شهرک چیتگر بزرگترین پروژه مسکونی منطقه ۲۲ است که در غرب دریاچه خلیج فارس قرار گرفته است. امتیاز شهرک چیتگر و سازنده آن بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی (بتاجا) می باشد. شهرک چیتگر در شمال اتوبان حکیم و در جنوب اتوبان خرازی واقع شده و بنابراین دسترسی بسیار خوبی هم از اتوبان حکیم و هم اتوبان همت و نیز اتوبان تهران کرج دارد. علاوه بر دسترسی آسان از طریق بزرگراه ها به شهرک امام رضا (ع)، این شهرک موقعیت ویژه ای نیز دارد. در جنوب شهرک چیتگر باغ گیاه شناسی و پارک چیتگر قرار دارد؛ در شمال آن شهربازی هزار و یک شهر؛ در شرق آن بازار بزرگ ایران (ایران مال) و دریاچه خلیج فارس (چیتگر) وجود دارد. بنابراین موقعیت مکانی شهرک چیتگر بسیار فوق العاده است.

پهنه B یا سروستان بخش شمالی شهرک چیتگر را تشکیل می دهد. این پهنه هنوز در قسمت اسکلت است و ۶ برج آن پیش فروشش انجام گرفته است.

پهنه C یا نارنجستان قسمت غربی شهرک چیتگر را شامل می شود. این پهنه در قالب ۸ بلوک ساخته می شود. این ۸ برج توسط تعاونی های مختلفی ساخته می شوند. ۲ بلوک توسط تعاونی پدافند هوایی (شامل ۲ برج ۳۰ و ۴۰ طبقه)، ۴ بلوک توسط تعاونی مسکن اداره مهندسی نزاجا (شامل ۴ برج ۴۰ طبقه)، ۱ بلوک به نام برج مرجان توسط تعاونی نیروی دریایی (شامل دو برج دوقلو که مرتفع ترین برج های شهرک هستند) و ۱ بلوک توسط تعاونی نیروی هوایی (شامل دو برج دوقلو ۳۰ و ۴۰ طبقه).

شهرک شهید خرازی

شهرک شهید خرازی در غرب دریاچه خلیج فارس قرار گرفته است. شهرک شهید خرازی از شرق به شهرک چیتگر یا امام رضا (ع) و از غرب به شهرک دانشگاه شریف و از جنوب به شهرک آتی شهر محدود می شود. ساخت مجتمع مسکونی شهید خرازی را تعاونی های مختلفی بر عهده دارند. این تعاونی ها شامل ۵ تعاونی اصلی است که هر کدام زیرمجموعه هایی دارند. مجری پروژه شهید خرازی بنیاد تعاون سپاه می باشد و تعاونی مسکن آماد و پشتیبانی، تعاونی مسکن هوا فضا، تعاونی مسکن نیروی زمینی و… از جمله سازندگان آن هستند. مجتمع شهید خرازی شامل ۴۴ بلوک است که برج های این بلوک ها از ۱۷ تا ۳۲ طبقه دارند و هر طبقه ۶ واحد دارد. متراژ آن ها از ۱۰۰ متر تا ۱۲۷ متر و دو خوابه است. برج های خرازی امکاناتی مانند: پارکینگ و انباری طبقاتی، سالن ورزشی، هلی پد و نیز مجتمع تجاری دارند. همچنین از مزایای مجتمع شهید خرازی دسترسی آسان و سریع به اتوبان همت و حکیم است. چون شهرک شهید خرازی در محدوده وردآورد قرار گرفته و از شمال به اتوبان خرازی و از جنوب به اتوبان حکیم منتهی می شود و نیز به اتوبان تهران کرج نیز بسیار آسان دسترسی دارد.

شهرک نمونه

شهرک نمونه سپاه در ضلع شمال اتوبان خرازی و نیز شمال شهرک گلستان یا شهرک راه آهن و در محله آبشار تهران واقع شده است. از مزایای شهرک نمونه دسترسی آسان به اتوبان همت است. همچنین دسترسی بسیار خوبی به شهرک گلستان داشته و به آبشار تهران نیز بسیار نزدیک است. علاوه بر این، خانه های شهرک نمونه به دلیل موقعیتی که در شمال شرقی دریاچه خلیج فارس و در ارتفاع قرار دارند، چشم انداز بسیار زیبایی به دریاچه چیتگر دارند. این شهرک دارای دو فاز قدیمی و جدید است و در کل ۱۷ بلوک را شامل می شود که ۱۳ بلوک آن مربوط به فاز قدیمی و ۴ بلوک آن مربوط به فاز جدید است.

شهرک امید دژبان

شهرک امید دژبان در مجاورت شهرک نمونه، در ضلع شمال اتوبان خرازی و نیز شمال شهرک گلستان یا شهرک راه آهن و در نزدیکی آبشار تهران واقع شده است. این پروژه توسط تعاونی مسکن ارتش ساخته شده است. از مزیت های شهرک امید دژبان دسترسی آسان به اتوبان همت و نیز به بلوار هاشم زاده که از خیابان های اصلی شهرک گلستان است، می باشد. خانه های شهرک امید دژبان نیز مانند شهرک نمونه، چشم انداز بسیار زیبایی به دریاچه چیتگر دارند.

شهرک شهاب

شهرک شهاب شهر یا به طور اختصار شهرک شهاب در شمال بزرگراه همت در منطقه ۲۲ واقع شده است. این پروژه توسط تعاونی مسکن نیروی هوایی ارتش ساخته شده و دارای دو فاز قدیمی و جدید است. ۷ بلوک در فاز قدیمی و ۴ بلوک در فاز جدید وجود دارد. از مزایای شهرک شهاب نزدیک بودن آن به مجموعه تفریحی آبشار تهران و لتمال کن است. همچنین دسترسی بسیار خوبی به اتوبان همت دارد. به علاوه، خانه های این شهرک چشم انداز زیبایی به دریاچه خلیج فارس دارد.

برج های مسکونی عرفان

مجتمع مسکونی عرفان در شمال دریاچه چیتگر واقع شده و سازنده آن تعاونی آ. اس. پ است. برج های عرفان شامل ۴ بلوک است که هر بلوک ۲ برج دارد و جمعا ۸ برج است که از ۱۶ تا ۲۴ طبقه و هر طبقه ۶ واحد دارد. متراژ واحدها از حدود ۱۰۰ متر تا ۲۵۰ متر است و به صورت واحدهای دو خوابه، سه خوابه و چهار خوابه ساخته شده است.  برج های عرفان امکانات رفاهی زیادی مانند: فضای سبز، مهد کودک، فضای بازی کودکان، پیست دوچرخه سواری، کتابخانه، سالن اجتماعات، سوپرمارکت، عابر بانک، تاکسی سرویس و … می باشد. برج های عرفان دسترسی خوبی به اتوبان همت و حکیم نیز دارد.

برج های مسکونی آسمان

برج های آسمان در شمال دریاچه خلیج فارس و جنب اتوبان خرازی واقع شده اند. بنابراین برج های آسمان دسترسی بسیار خوبی به اتوبان خرازی دارند. این پروژه متعلق به سپاه است و ۲۲ برج را شامل می شود که هر کدام ۲۰ طبقه و هر طبقه ۸ واحد دارند. متراژ این برج ها از ۱۰۰ متر تا ۱۱۸ متر و دو خوابه اند. برج های آسمان در سال ۹۵ تحویل مالکان گردیده است. این برج ها چشم انداز بسیار زیبایی به دریاچه چیتگر و از سمت دیگر به اتوبان همت دارند. لابی های مجهز و نگهبانی ۲۴ ساعته و وجود خود پرداز از ویژگی های برج های آسمان است.

شهرک شهید صیاد شیرازی

مجتمع مسکونی شهید صیاد شیرازی در شمال غربی دریاچه خلیج فارس قرار دارد و متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است. مجتمع صیاد در دو فاز ۱ و ۲ ساخته و تحویل مالکان آن شده است. فاز یک مجتمع صیاد شامل ۹ بلوک ۱۴ تا ۱۷ طبقه است و از ۸۰ متر تا ۱۸۰ متراژ را در بر می گیرد و در سال ۸۹ تحویل شده است. فاز دو برج های صیاد شامل ۷ برج ۱۹ طبقه است که هر طبقه ۸ واحد دارد. واحدهای ۱۱۵ تا ۱۶۰ متری دو خوابه و سه خوابه دارد. برج های صیاد نیز دارای امکانات سالن اجتماعات، فضای سبز، محوطه بازی کودکان و واحدهای تجاری در زیر برج ها جهت رفع نیاز اهالی است. این واحدها در سال ۹۵ تحویل مالکان شده است. برج های صیاد دسترسی بسیار خوبی به اتوبان همت دارند.

مجتمع مسکونی ایزد یار

برج های ایزد یار در شمال شرقی دریاچه خلیج فارس و جنب میدان موج قرار دارند. مجتمع ایزد یار در سه فاز توسط تعاونی نمونه ایزدیار ساخته شده است. فاز اول آن در اواخر دهه ۸۰ تحویل شده است و فاز ۳ برج های ایزد یار شامل ۳ برج در ۲۵ طبقه و هر طبقه ۴ واحد است. این واحد ها با متراژ ۱۴۵ تا ۱۵۵ متر است و سه خوابه می باشند. این برج ها امکانات کاملی مانند: لابی مجلل، استخر و سونا و همچنین سوپرمارکت، نانوایی و تاکسی سرویس دارند. از مزایای برج ایزدیار فاصله نزدیک آن از مجموعه بام لند و ساحل شرقی دریاچه چیتگر است و دسترسی آسانی نیز از اتوبان خرازی دارد.

مجتمع مسکونی امام حسن مجتبی (ع)

برج های امام حسن مجتبی (ع) در قسمت شرقی دریاچه خلیج فارس قرار گرفته است. این پروژه متعلق به تعاونی مسکن ستاد مشترک ارتش است. از مزایای آن فاصله اندک تا مجتمع بام لند و و فاصله بسیار کوتاه تا ساحل شرقی دریاچه چیتگر که ساحلی شنی و بسیار زیباست می باشد. همچنین چشم انداز زیبایی به دریاچه چیتگر و پارک چیتگر دارد. مجتمع امام حسن (ع) شامل ۴ برج است که هر کدام ۲۱ طبقه دارد و هر طبقه ۶ واحد است و واحدهای دو خوابه و سه خوابه از ۸۵ متر الی ۲۵۰ متر دارد. این برج ها امکانات بسیار زیادی از قبیل: ۴ لاین آسانسور، سالن اجتماعات، سالن های ورزشی، پرورش اندام، بیلیارد، تنیس را دارا می باشند. قابل ذکر است که در این برج ها سعی شده از تجهیزات و وسایل کم مصرف استفاده شود.

برج های نگین آبشار

برج های نگین آبشار منطقه ۲۲ متعلق به تعاونی جهاد کشاورزی است. نگین آبشار در شمال دریاچه خلیج فارس و شمال اتوبان خرازی و ضلع غربی میدان خرم آباد قرار دارد. از مزایای برج های نگین آبشار آب و هوای بسیار خوب و چشم انداز فوق العاده به دریاچه چیتگر و کوه ها و برج های منطقه و نیز نزدیکی به مجتمع تجاری رزمال و بیمارستان تریتا است. برج های نگین آبشار ۲ برج ۱۷ طبقه است که هر طبقه ۶ واحد داشته و متراژی از ۸۰ متر تا ۱۲۵ متر را شامل می شوند.

برج های دوقلوی خاتم

برج های دوقلوی المپیک که به برج های خاتم شهرت دارد، در ضلع جنوب شرقی میدان المپیک و جنب بوستان جوانمردان واقع شده است. این پروژه به تعاونی خاتم الانبیا تعلق دارد. این دو برج در ۲۲ طبقه که هر طبقه ۸ واحد است، متراژی از ۱۵۰ متر تا ۲۷۰ متر را در بر می گیرد. این برج ها بسیار شیک و با متریال بسیار خوبی ساخته شده و دارای امکاناتی نظیر: ۱۲ لاین آسانسور، فضای سبز، سالن آمفی تئاتر، سینما، استخر و… می باشد. این واحدها در سال ۹۶ تحویل مالکان آن شده است. برج های دوقلوی المپیک خاتم دسترسی بسیار آسانی از طریق اتوبان حکیم و همت دارد.

برج پاریز

برج پاریز منطقه ۲۲ در ضلع غربی دریاچه خلیج فارس خیابان حدادی، روبروی برج های امین قرار دارد. از مزایای برج های پاریز مجاورت با پارک چیتگر و مجتمع تجاری ایران مال یا بازار بزرگ ایران و نیز همجواری با شهرک چیتگر یا شهرک امام رضا (ع) است. برج پاریز توسط تعاونی صنعت نفت ساخته شده است. برج پاریز شامل ۳ برج است که هر کدام ۲۳ طبقه و هر طبقه ۴ واحد دارد و از متراژ ۱۰۵ متر تا ۳۲۰ متر در دو خواب و سه خواب دارد. امکاناتی نظیر استخر و سونا و جکوزی قرار است به زودی برای این برج ها راه اندازی شود.

مجتمع مسکونی پاسارگاد

مجتمع مسکونی پاسارگاد در شمال دریاچه چیتگر و جنوب اتوبان خرازی و غرب میدان ساحل جنب خیابان شمس تبریزی واقع شده است. برج پاسارگاد متعلق به وزارت دفاع است و چشم انداز زیبایی به دریاچه خلیج فارس دارد. علاوه بر این، این برج نمای زیبایی هم دارد. این برج ۱۶ طبقه و هر طبقه ۳ تا ۴ واحد دارد. متراژ این واحد ها بین ۱۰۰ تا ۱۷۰ متر و دو خوابه و سه خوابه می باشد. در زیر برج نیز تعدادی واحد تجاری در نظر گرفته شده است.

برج مسکونی آرتمیس

برج آرتمیس در بلوار کوهک و در شرق دریاچه چیتگر قرار دارد. برج مسکونی آرتمیس در مجاورت اتوبان آزادگان واقع شده و دسترسی خوبی به این اتوبان دارد. نام این برج از نام اولین دریاسالار زن ایرانی گرفته شده است. این پروژه متعلق به تعاونی کارمندان دریانوردی است. برج مسکونی آرتمیس ۲۵ طبقه است که هر طبقه ۶ واحد دارد. متراژ واحدها نیز از ۱۰۰ متر تا ۱۱۷ متر و دو خوابه است. از مزایای برج آرتمیس دسترسی آسان آن از طریق اتوبان همت و حکیم و نیز اتوبان آزادگان است. همچنین نزدیکی به پاساژ طوبی از دیگر ویژگی های این برج است. واحد های این برج در سال ۹۵ تحویل مالکاآشنایی با منطقه ۲۲ تهران

منطقه 22 تهران کجاست؟ منطقه 22 تهران در قسمت شمال غربی شهر تهران و در پایین دست رودخانه کن و وردیج واقع شده و آخرین منطقه تهران است. منطقه 22 از پیشرفته ترین مناطق تهران میباشد. منطقه ۲۲ چیتگر در شمال با کوهستان البرز مرکزی، در شرق با حریم رودخانه کن، در جنوب با آزاد راه تهران- کرج و در غرب با محدوده جنگل های دست کاشت وردآورد محدود می گردد و با مناطق ۵ و ۲۱ شهرداری تهران همجوار است.

جهت مشاهده ی قیمت آپارتمان در دریاچه چیتگر روی کلیک کنید.

منطقه ۲۲ شهرداری،واقع در شمال غرب تهران با وسعتی حدود ده هزار هکتار( بیش از ۶۰۰۰ هکتار آن جزو محدوده خدماتی است) معادل دو برابر بزرگترین منطقه شهر تهران، به عبارتی یک هفتم مساحت شهر را تشکیل می دهید. این منطقه با شرایط ویژه اقلیمی و جغرافیایی از شمال به ارتفاعات ۱۴۰۰-۱۸۰۰ متر کوهپایه های البرز، از جنوب به آزاد راه تهران-کرج، از شرق به مسیل کن و از غرب به حوزه استحفاظی شهرستان کرج محدود می گردد. در ادامه نقشه منطقه 22 تهران را مشاهده میکنید.

ناحیه های منطقه 22

منطقه 22 تهران شامل چه محله هایی می شود؟ درمورد نواحی منطقه 22 باید گفت، کل منطقه به ٦ ناحیه تقسیم شده است که ناحیه یک ٧ محله، ناحیه دو ٨ محله، ناحیه سه ٢ محله، ناحیه چهار ٧ محله ، ناحیه پنج ٦ محله و ناحیه شش ٧ محله را دارا هستند.

از نظر تقسیمات شهری، طرح تفصیلی پیشنهادی، هر منطقه را به ٦ ناحیه و هر ناحیه را به ٦ تا ٨ محله تقسیم نموده است. اما آنچه باید اذعان داشت، تقسیمات اینگونه طرحهای مصوب فقط از نظر اداری برای ارگان هایی مانند شهرداری و سازمانهای مربوط به تاسیسات زیر بنایی منطقه، کارآیی و رسمیت دارند و آنچه معیار واقعی تشخیص هویت نواحی و محلات منطقه است، همان مرز و حدود زمینهای تحت مالکیت هر شهرک می باشد بطوریکه اهالی، خود را متعلق به ناحیه ١و ٢ و یا محله ١و ٢ … نمی دانند بلکه عناوینی مانند اهالی شهرک راه آهن، امیرکبیر، شهرک چشمه و نظایر اینها گروههای جمعیتی ساکن را از هم متمایز می سازد.

نکته: در طرح های بالادست مقرر شده است که پوشش خدماتی چهار منطقه ٥ و ٩ و ٢١ و ٢٢ تهران، برعهده منطقه ٢٢ باشد.

مساحت منطقه ۲۲

مساحت این منطقه حدود ۶۲۰۰ هکتار است که از این مساحت حدود ۱۳۰۰ هکتار متعلق به فضای سبز بوده و میانگین ارتفاع این منطقه از سطح دریا ۱۳۴۰ متر می باشد مسیر رودخانه کن در این منطقه از شمال به جنوب جریان دارد. رودخانه وردآورد نیز در امتداد شمالی جنوبی و به موازات رودخانه کن جریان دارد و در قسمت شمالی در غرب منطقه میانی امتداد یافته که در پایین دست، حد غربی محدوده طرح را تشکیل می دهد. فاصله متوسط این دو رودخانه از یکدیگر در حدود ۱۰ کیلومتر است.

این منطقه در طراحی شهر تهران به عنوان قطب گردشگری پایتخت ایران مطرح شده است تا نیازهای رفاهی کلان شهر تهران را برطرف سازد و همین امر سبب گردیده توجه بسیاری از اقشار جامعه چه سرمایه گذار و چه متقاضی مسکن به تهران منطقه ۲۲ جلب شود. قطعاً وجود چنین پتانسیل و توانمندی در منطقه، این موقعیت جغرافیایی را به قطب بزرگ اقتصادی تبدیل می نماید و جمعیت قابل توجهی را به منطقه ۲۲ گسیل داشته است.

تمایل سرمایه گذاران بخش خصوصی و بخش دولتی به سرمایه گذاری در منطقه ۲۲ مشهود و روزافزون است و این ویژگی خاص می تواند رونق روزافزون منطقه را دو چندان نماید و به این مهم دسترسی های آسان و متعدد (که امکان ترددهای پر حجم روزانه بین شهری و بین استانی را فراهم می کنند)، شبکه های بزرگراهی مختلف و موقعیت جغرافیایی مناسب (به عنوان یکی از مبادی ورودی و خروجی شهر تهران) نیز اضافه می گردد. مجموع کلیه امکانات و ویژگی های این منطقه دست در دست هم نهاده اند تا منطقه ۲۲ قطب توسعه اقتصادی شهر تهران گردد.

تاریخچه منطقه ۲۲

در طول جنگ ایران و عراقئ به علت در دسترس بودن اراضی این منطقه ۲۵ درصد از اراضی توسط نیروهای مسلح جهت ساخت و ساز پادگان های نظامی مورد استفاده قرار گرفت و در قسمتی از این اراضی نیز تعاونی های مسکن شروع به شهرک سازی کردند.

پس از مواجه شدن مسئولین با مشکلات شهر تهران و دستیابی به این نتیجه که می توان این منطقه از شهر را به منطقه ای مطابق با الگوهای شهرنشینی نوین تبدیل نمود و با توجه به امکان گسترش شهر تهران در منطقه ۲۲ که در طرح جامع تهران نیز پیش بینی شده بود، شهرداری تهران بر آن شد تا اراضی شمال غرب تهران را به محدوده خدماتی شهر الحاق نماید وبر این اساس طی سال های ۶۹ تا ۷۳ طرح تفصیلی این منطقه توسط مهندسین مشاور باوند تهیه و سپس در سال ۷۳ تصویب گردید.

هدف از طرح ریزی منطقه ۲۲

نکته: منطقه بیست و دو برای اسکان سرریز جمعیت مناطق مرکزی شهر و ارائه خدمات در سطح حوزه غرب تهران پیشنهاد شده است. خالی و بکر بودن اغلب زمین های منطقه، شیب ملایم، طبیعت غنی و چشم اندازهای مناسب ازجمله این دلایل می باشند.

نکته: منطقه ۲۲ آخرین امید شهر تهران برای ایجاد الگوی مناسب وبهینه زندگی شهری است.

تقسیم بندی املاک در منطقه ۲۲

امروزه زمینهای منطقه را میتوان کلا به سه بخش متمایز تفکیک نمود؛ اول بافت سامان یافته شامل: شهرک ها و بافت مسکونی، عناصر کالبدی اصلی دارای کاربری های شهری، فراشهری و فرا ملی.

دوم شبکه ارتباطی و سوم زمینهای زراعی، سبز و بایر (تحت تملک نهادها و ارگانهای مختلف.

بافت مسکونی منطقه ۲۲

این بخشها متشکل از شهرکهای کوچک و بزرگ و محلات بطور غالب ناپیوسته و منفصلی هستند که هریک بنا به علل و عوامل به نسبت متفاوتی بوجود آمده و در برخی موارد در گسترش خود منجر به ایجاد بافت متراکمی در بعضی نواحی منطقه شده اند. این شهرکها تا قبل از تصویب طرح جامع دوم تهران جزو محدوده منطقه ٥ شهرداری محسوب می شدند که پس از آزادشدن محدوده ٥ ساله تهران و ایجاد مناطق ۲۱ و ۲۲ ، تحت اداره منطقه ۲۲ قرار گرفتند.

قدیمی ترین محله های مسکونی منطقه ۲۲ مربوط به دهکده المپیک است که بنای آن به حدود ۴٥ سال پیش بر می گردد و در آن زمان به اقامت ورزشکاران کشورهای آسیایی اختصاص داده شده بود.

و چشمه (دراوایل دهه ٥٠ ) و سایر شهرک هایی که متعاقبًا و با فواصل نسبتًا زیاد مکانی نسبت به هم در سطح منطقه ۲۲ احداث شده اند، بصورت عمده به منظور تامین مسکن اقشار میانی یا میانه پائین و مزد و حقوق بگیران شهری برنامه ریزی شده اند.

برج ها و مجتمع های مسکونی منطقه 22

منطقه ۲۲ با بالاترین میزان برج سازی منطقه پیش گام تهران است . ارتفاع برج ها در این محدوده بین ۱۰ تا ۴۲ طبقه است. البته نواحی و شهرک هایی هم وجود دارند که به صورت ویلایی نشین بوده و تعداد طبقات از ۳ طبقه تجاوز نمی کند.

  • برج های مروارید شهر
  • مجتمع مسکونی مهسان در شمال اتوبان خرازی
  • برج آبشار
  • برج پارسیا
  • برج های مسکونی پاریز
  • مجتمع امین
  • مجتمع صدف
  • برج های بیمه
  • برج های نگین الماس
  • برج برلیان
  • برج نرگس
  • برج لبخند ۱ و ۲
  • مجتمع شهید صیاد شیرازی فاز ۱و۲
  • برج های احرار زمان
  • برج های عرفان
  • مجتمع آسمان
  • برج افرا
  • برج پاسارگاد ۱ و ۲
  • برج ساحل (سپانیر)
  • مجتمع مسکونی فرهنگیان
  • برج های ایزدیار فاز ۱ و ۲ و ۳
  • مجتمع ۱۲ فروردین
  • مجتمع امام حسن مجتبی (ع)
  • برج پارمیس
  • برج های قائم ۱ و ۲
  • برج های سروناز
  • مجتمع مسکونی دانشگاه تهران
  • برج های بلوار کوهک

دانستن نکته ای که بسیار مهم می باشد، این است که تعداد زیادی از برج های فوق در نزدیکی و اطراف دریاچه واقع شده اند، جنوب این محل که پارک چیتگر قرار دارد، پس محل مد نظر ما شرق، غرب و شمال آن می باشد. پس با این اوصاف جهت مشاهده آگهی های متنوع و فایلینگ قوی ما که حاوی قیمت است را مشاهده کنید.

عناصر کالبدی اصلی دارای کاربریهای شهری، فراشهری و فراملی هستند.

پژوهشگاه های منطقه 22 و موسسات آموزش عالی

  • مرکز تحقیقات سازمان جنگل ها و مراتع کشور(وابسته به وزارت کشور)
  • مرکز تحقیقات ژنتیک ایران
  • مرکز تحقیقات جهاد سازندگی منطقه ۲۲
  • مرکز تحقیقات و توسعه علوم و تکنولوژی پلیمری ایران
  • شبکه دامپزشکی استان تهران( باغ گیاه شناسی)
  • پژوهشگاه صنعت نفت
  • مرکز تحقیقات هواشناسی و…
  • دانشکده های نظامی ( ناجا-علوم و فنون پیاده-دانشکده افسری امام علی)

مراکز نظامی منطقه

ازگذشته ای نسبتًا دور، میدان تیر چیتگر منطقه 22 یکی از تاسیسات عمده نظامی اطراف شهر تهران بود. بعدها برخی تاسیسات دیگر هم در آن نزدیکی بوجود آمد. دردوره هشت ساله جنگ ایران و عراق، بسیاری از بخش هایی که امروزه جز منطقه ۲۲ است از سوی نیروهای مسلح (عمدتًا سپاه پاسداران) بکار گرفته شد. پس از جنگ، این اراضی همچنان در تصرف نیروهای یاد شده باقی ماند و در آنها علاوه بر پادگان، موسساتی از قبیل دانشکده های نظامی، کارخانه ها و مسکن (برخی مجاز و برخی غیرقانونی) بوجود آمد، بطوریکه امروزه ١٩ % منطقه را باید دارای کاربری نظامی انتظامی دانست. این متصرفات عبارتند از:

  • پادگان امیرالمومنین در غرب مسیل وردآورد منطقه ۲۲ تهران
  • پادگان مهندسی سپاه پاسداران ( خاتم الانبیا)
  • پادگان شهید خرازی ( متعلق به ارتش) در منطقه ۲۲
  • میدان تیر چیتگر و کارخانه های هلیکوپتر سازی متعلق به نیروی زمینی ارتش
  • منطقه نظامی و پادگان شهید سرتیپ نامجو
  • پادگان لجستیکی حاج ناصر محمدی
  • پادگان شهید باقری در منطقه ۲۲

نکته: عده ای از ارگان های نظامی اقدام به ساخت و سازهای غیر مجاز در داخل پادگان های خود کرده اند. ممنوعیت ورود به پادگان ها و غیر قابل دید بودن محوطه آن ها امکان هرگونه پیش گیری از تخلفات و طرح شکایات با ایشان را از شهرداری منطقه گرفته است (شهرداری منطقه 22 تهران واقع شده در شمال شهرک باقری میباشد). اما پیگیری این مشکل منجر به آن شد که این ارگان های نظامی با هدف رفع این تخلف دست به توافق هایی با شهرداری به منظور ساخت و ساز بر مبنای طرح تفصیلی در عین حفظ منابع نیروهای مسلح در امر ساختمان سازی بزنند. از اثرات این توافق تصمیمات برای آماده سازی ۷۰۰ هکتار از زمین های میدان تیر چیتگر جهت مجتمع مسکونی پرسنل نیروی زمینی ارتش می باشد، که به دنبال توافق با شهرداری پیش بینی شده است.

جهت اطلاع از قیمت خانه در منطقه ۲۲ روی کنید !!!

شهرک ها و محلات منطقه ۲۲

شهرک های منطقه 22 و محله های تهران مطقه 22 به شرح زیر برای شما لیست می کنیم:

  • پیکان شهر
  • شهرک دهکده المپیک
  • شهرک راه آهن
  • شهرک چشمه
  • شهرک چیتگر دارای ۵ پهنه به نام های و و و پهنه D و پهنه E
  • شهرک صدرا (جهاد گران)
  • شهرک لاله
  • زیبادشت بالا
  • زیبادشت پایین
  • شهرک امید دژبان
  • شهرک نمونه سپاه
  • شهرک شهاب شهر
  • شهرک امیرکبیر
  • شهرک هوانیروز
  • شهرک شهید باقری
  • شهرک کوثر
  • شهرک یاس
  • شهرک ساحل
  • شهرک آزاد شهر (سرو آزاد)
  • شهرک آتی شهر (وردآورد)
  • شهرک دانشگاه صنعتی شریف (وردآورد)
  • شهرک کوهستان
  • شهرک نسیم
  • شهرک نگین غرب
  • شهرک آسمان سپاه
  • شهرک شهید خرازی
  • شهرک اسکان سبز
  • شهرک الهیه غرب

مراکز ورزشی منطقه ۲۲

  • مجموعه ورزشی آزادی
  • استادیوم آزادی
  • مجموعه ورزشی ایران خودرو
  • باشگاه های سوارکاری پارک چیتگر
  • پیست های دوچرخه سواری پارک جنگلی چیتگر
  • پیست دوچرخه سواری دور دریاچه چیتگر
  • پیست اسکیت بوستان جوانمردان
  • مجموعه ورزشی و استخر الغدیر

تعداد زیادی مراکز ورزشی مجهز نیز در منطقه ۲۲ ساخته شده از جمله مجموعه ورزشی امام رضا در بلوار کوهک و… که چون در مقیاس کوچکتر هستند مطرح نمی کنیم.

مراکز تفریحی و گردشگری منطقه ۲۲

پارک جنگلی چیتگر

پارک جنگلی چیتگر با 1400 هکتار مساحت هدف از احداث این بوستان جنگلی که در آغاز مسیر وزیدن باد غربی به شهر تهران قرار گرفته، بالا بردن مقدار اکسیژن هوای تهران بوده است. این پارک دارای یک پیست و مسیرهای دوچرخه سواری و امکانات اسکیت سواری است.

پارک جنگلی تهران ( خرگوش دره)

وسعت این پارک جنگلی 65هکتار است و آدرس آن در مقابل درب مجموعه ورزشی آزادی است که از اتوبان های کرج و آزادگان دسترسی دارد و این پارک در نزدیکی پارک جنگلی چیتگر واقع شده در غرب تهران تاسیس شده است

پارک جنگلی لتمال کن

این پارک در شمال غربی تهران گردشگران زیادی را پذیراست و به علت نزدیکی به آبشار تهران مکان محبوبی برای خانواده های تهرانی است.

بوستان جوانمردان

یکی از بهترین و بزرگترین محیط خانوادگی برای خوشگذرانی های آخر هفته بوستان جوانمردان است که در بستر رودخانه کن احداث شده. این پارک در محدوده غرب تهران بوده و ما بین بزگراه علامه جعفری و همت است. پارک جوانمردان البته قرار بود که امتداد آن از شمال تا باغات توت انتهای رودخانه و از جنوب تا اتوبان تهران کرج و بزرگراه آزادگان امتداد داشته باشد.

آبشار تهران

شامل باغ راه هایی در دل کوهستان می باشد که با استفاده از مصالح طبیعی سنگ و چوب ساخته شده و طراحی شیب پیاده راه های آن به گونه ای است که حتی کودکان و سالمندان نیز تا بالاترین ارتفاع می توانند به کوه پیمایی بپردازند.

دریاچه چیتگر (شهدای خلیج فارس)

بزرگ ترین دریاچه مصنوعی خاورمیانه به مساحت یک صد و چهل هکتار.

فاز دوم پروژه دریاچه خلیج فارس نیز در راستای ایجاد جزایر آبی و هم چنین پارک آبی و راه اندازی مونوریل چیتگر، در دستور کار قرار دارد.

باغ ملی گیاهشناسی

مکانی است که در آن مجموعه ای از گیاهان بومی و غیر بومی در فضای باز و در گلخانه ها کشت می شوند.

پارک آبی اپارک (اوپارک)

شهرک سینمایی غزالی

سال هاست که شهرک سینمایی «غزالی» نه تنها میزبان پروژه های مختلفی است که تاریخ را بازسازی می کنند، بلکه درهای آنها روی علاقه مندان به بازدید از لوکیشن های تاریخی از «خیابان لاله زار» گرفته تا «بازارچه خانی آباد» و «اورشلیم» و «شهرک سامان» و … باز است.

دهکده آبی پارس

این پارک سرپوشیده با مجموعه ای جذاب وهیجان انگیز در چهار فصل سال برای خانواده ها تفرجگاهی عالی است.

موزه اتوموبیل های قدیمی

در جاده تهران کرج و در بین سوله های نه چندان نوساز تاریخی از گشت و گذار در تهران دیده میشه . نمایشگاهی از اتومبیل ها و کالسکه هایی قدیمی که به صورت بسیار زیبا و حرفه ای د رمعرض دید علاقمندان قرار گرفته.

اگه به ماشین های قدیمی علاقه دارین حتما از اینجا دیدن کنین و لذت ببرین.

تله کابین

شما میتوانید با استفاده از تله کابین بر فراز کوه های تهران از مناظر زیبا لذت ببرید.

ایران مال

یکی از بزرگترین مراکز خرید خاورمیانه ایران مال است و از نقاط گردشگری و جذاب تهران به شمار می آید.

دسترسی ها و معابر

  • آزادراه تهران-کرج
  • اتوبان همدانی (ادامه حکیم و علامه جعفری)
  • اتوبان خرازی (ادامه همت)
  • اتوبان آزادگان
  • آزادراه در دست احداث تهران – شمال

ایستگاه های مترو

  • ایستگاه چیتگر
  • ایستگاه ایران خودرو
  • ایستگاه وردآورد
  • ایستگاه ورزشگاه آزادی

مسیل های منطقه ۲۲

۳ مسیل کن، چیتگر، وردآورد درجهت شمالی و جنوبی منطقه ۲۲ جریان دارند که دارای حوزه آبریز وسیع تری نسبت به سایرین هستند. این مسیل ها از دیرباز شناخته شده اند و مانند سایر مسیلهای ارتفاعات شمالی تهران، لبه و مرزهای طبیعی محدود کننده نواحی و محلات شهری بوده اند.

مراکز درمانی منطقه ۲۲

  • بیمارستان تریتا
  • بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب پروفسور مجید سمیعی
  • بیمارستان تخصصی سرطان تات
  • بیمارستان ایرانیان واقع در میدان المپیک
  • کلینیک فوق تخصصی ولیعصر در ورودی شهرک یاس
  • درمانگاه و مرکز جراحی ارم در محدوده شهرک لاله

مراکز تجاری منطقه ۲۲

  • ایران مال (بازار بزرگ ایران)
  • مجتمع آفتاب
  • مجتمع در حال احداث آرتمیس
  • مجتمع در حال احداث رزمال
  • شهر طلا
  • مجتمع در حال احداث لکسون
  • باملند ( بام لند)
  • مجتمع در حال احداث تهران مال
  • مجتمع طوبی
  • مرکز خرید اسلامی گل یاس
  • مجتمع تجاری خلیج فارس (فروشگاه اتکا)
  • مجتمع تجاری یاس ۳
  • محور چهارباغ تجاری

خیابان شهری با برش عرضی چهارباغ که با تاکید بر حرکت پیاده به همراه حرکت کند و آهسته اتومبیل و فعالیت مختلط تجاری اداری و فضاهای فرهنگی مذهبی ، اداری و تفریحی در امتداد آن استقرار یافته است، محور مجهز فعالیت در منطقه ۲۲ محسوب خواهد شد.

دنبال قیمت به روز ملک درشهرک چیتگر هستید؟؟؟ روی کلیک کنید!!!

زمینهای زراعی، سبز و بایر

درگذشته ای نه چندان دور قسمت اعظم اراضی منطقه ٢٢ را زمینهای زراعی و باغات خصوصی

تشکیل می داد، بطوریکه فرم قطعات زمین امروزه حاصل نحوه تفکیک اراضی زراعی و نحوه آبیاری

و جهت گذر آب برسطح قطعات بوده است.

جمعیت منطقه بیست و دو تهران

جمعیت۵۰۰ هزار نفری برای آینده ی منطقه ۲۲ تعیین شده است که فکر می کنیم اکنون بیشتر از این عدد باشد.

سوانح طبیعی در منطقه

باید توجه داشت که استعداد ناپایداری در دامنه های طبیعی منطقه 22 تهران وجود دارد. بدیهی است در اثر بارندگی و باربرداریهای ناشی از تاثیر زلزله و یا وقوع بارانهای طولانی مدت و اشباع شدن خاک دامنه ها، ممکن است در مناطق مستعد ناپایداری، این پدیده از قوه به فعل درآید.

بخش اعظم منطقه ۲۲ وضعیت پایداری دارد و در سایر مناطق درجه خطر زمین لغزش، رانش و جابجایی مواد خاکی و خرده سنگی کم و متوسط است و پهنه خطر بحرانی در منطقه ۲۲ وجود ندارد. پیشنهاد می شود در این زمینه اقدامات حفاظتی صورت گیرد.

گسل های منطقه 22 و لرزه خیزی آن

خطرات زمین شناسی بالقوه از قبیل رانش و یا لغزش لایه ها در محدوده مورد مطالعه به علت بافت نسبتًا متراکم، همگنی و جوش خوردگی متوسط عناصر و نهایتًا به علت نبود لایه بندی غیر متجانس پیش بینی نمی شود.

چهار زلزله به بزرگی بیش از هفت درجه ریشتر در سالهای ٨٥٥ و ٩٥٨ و ١١٧٧ و ١٨٣٠ میلادی درتهران به وقوع پیوسته اند. مطالعه ریز پهنه بندی لرزه ای تهران بزرگ با همکاری کشور ژاپن (جایکا) انجام گردید. (گزارش نهایی ١٣٧٩ ه.ش) زلزله شناسان احتمال وقوع زلزله ای شدید را در آینده نزدیک در تهران می دهند.

توسعه شهری تهران به سرعت و بدون ایجاد سامانه های مناسب پیشگیری از فجایع ناشی از زلزله های محتمل صورت گرفته است. عوامل زیر درتحلیل تفصیلی خطرات ناشی از زلزله در نظر گرفته شده اند: میانگین شدت لرزه ای، نسبت خسارت ساختمان های مسکونی، نسبت تلفات و باتوجه به شرایط اجتماعی ویژه، تراکم جمعیت ومساحت سرانه فضای باز، نسبت راههای باریک.

ضوابط متداول رتبه بندی خطرات زلزله و آسیبهای وارده برای سه مدل (گسل ری، گسل شمال تهران و مدل شناور) به کار برده شده است. بنابراین درجه بندی خطر و خسارت زلزله نه تنها برای مقایسه مناطق شهری بلکه برای مقایسه خود زلزله ها نیز استفاده می شود.

طبق جدول خطر پذیری، منطقه۲۲ به نسبت مناطق دیگر جزو مناطق با خطر پذیری نسبتا پائین رتبه بندی شده است.

باید به این نکته مهم توجه شود که نتایج بررسی، فقط شاخص یا بیانگری است از توانائی نسبی خطر زلزله، بنابراین حتی مناطقی که بعنوان ”خطر نسبتًا کم” طبقه بندی شده اند، نمی توانند بی تفاوت و آرام بمانند. از این رو بسیار مهم است به خاطر بسپاریم که سراسر شهر تهران نسبت به خطرات زلزله آسیب پذیر است.

علت تفاوت نسبت خسارت در بخش های جنوبی و شمال شهر، اکثریت داشتن ساختمانهای آسیب پذیرند.

از میان همه مدلهای گسل، مدل گسل ری گسترده ترین تلفات را موجب خواهد شد. (تلفات درمورد گسل ری ٦درصد کل تهران و درمورد گسل شمال تهران ٢ درصد)

سابقه طغیان رودخانه و سیل

بواسطه شرایط خاص منطقه ۲۲، وقوع سیلاب های خطرناک نظیر آنچه در سوم و چهاردهم اردیبهشت ١٣٧٤ در رودخانه کن رخ داد و خسارت قابل ملاحظه ای را ایجاد کرد، امکان پذیر است.

سوالات متداول

جمعیت و بافت انسانی منطقه ۲۲ تهران به چه صورت است؟

در خصوص جمعیت منطقه ۲۲ هم باید گفت که در طرح جامع تهران برای سال ۱۴۰۵ جمعیت ۳۵۰ هزار نفری ساکنین منطقه ۲۲ ، پیش بینی شده است.

منطقه 22 تهران دقیقا کجا قرار دارد؟

منطقه 22 تهران، بزرگترین ، استانداردترین وایده آل ترین منطقه مسکونی تهران در غرب تهران برای سرمایه گذاری می باشد.

ایستگاه های مترویی که به منطقه 22 دسترسی دارند چه نام دارند؟

این ایستگاه ها شامل ایستگاه چیتگر، ایستگاه ایران خودرو، ایستگاه وردآورد و ایستگاه ورزشگاه آزادی هستند.

ن آن شده است.