سخنگوی وزارت صمت ضمن تاکید بر اینکه موضوع معرفی این دو محصول پیشنهادی گروه صنعتگران ایران است، به دولک درکسهای مترکه شده برامی دو ترکوت ایرانخودرو (پژو 206 و پژو پارس) در بورس است. برای گام بعدی و همچنان وزارت صمت با آن موافق است، در رابطه با موضوع تمدید مهلت اطلاع و کشف کد رهگیری در حوزه قطعات و لوازم یدکی اعلام نشده است. .
برخی سایت ها و شبکه های اجتماعی از ارائه دو محصول گروه صنعتی ایران (پژو 206 تیپ 2 و پژو پارس) به گونه ای خبر داده اند که گویی نهایی شده است. در آن سلاسه امید قالیباف در گفتوگو با آسنا، کرد و گفت: گروح صنعتی ایرانخودرو پیشنهاد کرد در گام بعدی دو محصول پژو 206 تیپ 2 و پژو پارس وارد بورس شوند. این مبحث باید مورد بررسی و تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد. بنابراین این موضوع در حال حاضر تنها توسط گروه صنعتگران ایران پیشنهاد می شود.
مهلت اخز شناسه برای کھیتی یدکی پیاینه کیں; اما قطعات یدکی بدون مجوز باید تا 15 آنلاین از چرخه توزیع خارج شود
گفتنی است روز گذشته (یکشنبه) به منظور بررسی اجرای صحیح و حسن اجرای پروژه، وزارت صمت در حوزه قطعات خودرو، برادران محمدمهدی – دستیار صنعتگران وزارت صمت – از شرکت اساکو (شرکت فروش قطعات و خدمات پس از فروش محصولات ایرانخودرو)، از کدهای شناسایی قطعاتی که بر روی آنها درج شده است، بازدید و در جریان تایید اصالت کالاها را بررسی کرد.
در ادامه این بازدید ضمن اشاره به اینکه از اواسط اسفندماه 55 گروه قطعه باید با کد رهگیری به بازار عرضه شود و تولیدکنندگان موظفند محصولات خود را با کد رهگیری تولید و به بازار عرضه کنند. وی گفت: برای قطعاتی که بازار هستند بدون رمز وجود دارند. فرصت برای پیگیری کد داده شده است. در این خصوص گفتنی است تا پانزدهم اسفندماه فرصت شناسایی کالا و اخذ کد رهگیری به پایان رسیده و بر اساس تاریخ مذکور، عرضه قطعات بدون شناسه و کد رهگیری ممنوع اعلام شده است. ; بدین کریں سمام تعریف مجدید کید کد رهیگیری از سوی مونز سمترت مدر پیک کار کریت
سخنگوی وزارت صنعت، فلزات و تجارت در این خصوص با بیان اینکه در این زمینه تمدید نشده است، گفت: در رابطه با قطعات یدکی خودروها تا 15 اسفندماه فرصت دریافت کالا وجود دارد. ولی در مورد قطعات یدکی که در زنجیره توزیع و طبقات وجود دارد اما هدف آنها مشخص نیست، برای این قطعات تا 15 شهریورماه به صنف ها فرصت داده می شود تا درخواست را شناسایی و شناسنامه را دریافت کنند. در حالی که آنها فقط مجاز به عرضه آن قطعه یدکی به مصرف کننده نهایی هستند.
وی افزود: بعد از 15 مهرماه، سایر شناسه ها برای قطعات بدون شخص مشخص صادر نمی شود و کد رهگیری این قطعات فقط تا 15 آذر ماه اعتبار دارد؛ بنابراین برای تولید و واردات قانونی قطعات تا 15 اسفند فرصت وجود داشت و باید تا این زمان و صدور گواهینامه اقدام می کردیم. اما برای قطعات یدکی با هدف نامشخص که در کف بازار و فروشگاه رها می شود، برای جلوگیری از آسیب دیدن این قطعات، باید تا 15 شهریور ماه شناسنامه صادر شود و پس از این تاریخ هیچ شناسه دیگری صادر نخواهد شد و از 15 آذرماه این کالاها نباید به صورت چرخه ای توزیع شوند.
پایان پیام