اجتماعیمعرفی کسب و کار

برای گرفتگی لوله فاضلاب چه باید کرد؟

گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه از آن دسته مشکلاتی است که امکان دارد سالی یکی دو بار با آن رو به رو شوید و از خدمات مجموعه لوله بازکنی استفاده کنید. اغلب گرفتگی هایی که در لوله فاضلاب آشپزخانه رخ می دهد به دلیل ریختن روغن و چربی درون لوله می باشد. این روغن ها به مرور زمان در لوله جمع می شوند و رفته رفته به حجم آنها اضافه می شود تا نهایتا سبب مسدود شدن و گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه می شوند. برای لوله بازکنی آشپزخانه، سینک ظرفشویی، کفشور و یا لوله تخلیه لباسشویی می توانید قبل از تماس با شرکت لوله بازکنی مجموعه لوله بازکنی از 9 روش تضمینی رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه استفاده کنید.

توجه داشته باشید که این روش ها برای گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه با شدت پایین و سطحی می باشند و اگر لوله فاضلاب آشپزخانه شما دچار گرفتگی شدید شده یا با مشکل آشپزخانه مواجه شده اید، حتما باید با متخصص باز کردن لوله با فنر برقی تماس بگیرید. روش هایی که در این مطلب از لوله بازکنی ستارخان آموزش داده شده است برای حرفه ای ها یا به اصلاح آچار به دست ها بهتر است تا ابتدا روش های خانگی باز کردن لوله فاضلاب آشپزخانه را امتحان کنند.

گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه احاس واقعا احساس بدی است، زمانی که شما با یک سینک پر از آب یا کفشور آشپزخانه ای که آب فاضلاب آن بالا زده رو به رو شده اید، در چنین مواقعی قاعدتا میخواهید که شماره تماس بگیرید. قبل از انجام این کار، میتوانید 9 روش آموزش داده شده برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه را بخوانید و آنها را انجام دهید تا اگر به نتیجه نرسیدید با مجموعه لوله بازکنی تماس بگیرید و مشکلتان را رفع کنید.

9 روش رفع گرفتگی فاضلاب آشپزخانه

1. آب جوش

این روش کم هزینه ترین و ساده ترین راه حل برای همه است، که باعث می شود در ابتدا بهترین روش باشد. یک کتری آب را روی اجاق قرار دهید تا جوش بیاید.

تا زمانی که آب جوش بیاید، اگر آبی در سینک ظرفشویی جمع شده، آن را تخلیه نمایید. برای این کار می توانید از یک لیوان یا فنجان استفاده نمایید.

سپس کل کتری آب جوش را درون سینک ظرفشویی بریزید و منتظر بمانید. اگر آب حرکت نکرد و پایین نرفت، صبر کنید تا خنک شود و آن را از سینک تخلیه کنید.

مجددا دوباره آب جوش دیگری داخل ظرفشویی خالی کنید. ممکن است چندین بار لازم باشد تا این کار را انجام دهید تا به نتیجه برسید.

2. بررسی سیفون زیر سینک

گاهی اوقات ممکن است گرفتگی در سیفون زیر سینک باشد. قسمت تله شکل و مخزن سیفون سینک ها ممکن است آشغال ها را درون خود نگه دارند و زمانی که تجمع این مواد داخل سیفون زیاد شود، لوله مسدود خواهد شد.

برای اینکار سیفون زیر سینک را باز کنید تا مطمئن شوید گرفتگی در آن قسمت است یا خیر.

اگر گرفتگی در سیفون بود، کافی است آن را تمیز کتید و بشویید و مجددا نصب نمایید. به این ترتیب گرفتگی سینک ظرفشویی برطرف خواهد شد.

3. نمک و آب جوش

پس از خالی کردن آب جمع شده در سینک، حدودا نصف فنجان نمک خوراکی را درون سینک بریزید و چند دقیقه به آن فرصت دهید.

سپس یک کتری آب جوش داخل سینک بریزید و منتظر بمانید گرفتگی برطرف شود. اگر تاثیری نداشت میتوانید چند بار دیگر این روش را تکرار کنید.

4. سرکه و جوش شیرین

دوباره ابتدا آب سینک را خالی کنید. حدود یک فنجان جوش شیرین را داخل لوله سینک بریزید. سپس دو برابر آن سرکه سفید داخل لوله بریزید.

درپوش لگن سینک را بگذارید و حدودا 15 دقیقه صبر نمایید. بعد آب گرم را باز کنید تا ببینید گرفتگی رفع شده یا نه. در صورت لزوم تکرار کنید.

اندازه استانداردی برای استفاده از موادی مثل جوش شیرین یا سرکه وجود ندارد و شما میتوانید براساس شرایط و میزان گرفتگی مقداری که فکر میکنید درست است را درون لوله بریزید. این مواد برای لوله هیچ خطری ندارند و آسیبی به آن وارد نمی کنند.

5. جوش شیرین و نمک

این ترکیب دیگری است که می تواند برای رفع گرفتگی سینک ظرفشویی تاثیر داشته باشد.

حدود یک فنجان جوش شیرین را با یک فنجان نمک مخلوط کنید و آن را درون لوله تخلیه فاضلاب سینک ظرفشویی بریزید. اجازه دهید چند ساعت بگذرد.

سپس با آب جوش لوله را بشویید. اگر رفع گرفتگی ظرفشویی کار نکرد، میتوانید بار دیگر این روش را تکرار کنید.

6. تلمبه لاستیکی

اگر ترکیب های دو روش قبل در رفع گرفتگی کفشور آشپزخانه یا سینک ظرفشویی کارساز نبودند، از یک تلمبه لوله بازکن پلاستیکی استفاده کنید.

اگر سینک شما دو قلو است ابتدا ورودی یکی از لگن ها را مسدود کنید. سپس تلمبه را درون آن یکی لگن قرار دهید و تا بالای قسمت پلاستیکی تلمبه آب بریزید. این کار باعث جلوگیری از ورود و خروج هوا می شود.

بعد از آن چندین بار تلمبه را بالا و پایین کنید تا گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه باز شود. پس از آن تلمبه را برداشته و آب را باز کنید و لوله را بشویید. اگر لوله باز نشده بود باز هم این کار را چندین دفعه انجام دهید.

7. باز کردن قسمت U شکل زیر سینک

فنر لوله بازکنی دستی برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه بسیار کاربردی است. این ابزار می تواند هر آنچه داخل لوله وجود دارد را از بین ببرد و به داخل لوله فاضلاب شهری یا چاه بریزد.

برای انجام این کار فنر را داخل لوله ببرید تا جای که احساس کنید، فنر به عامل مسدود کننده لوله برخورد کرده است. سپس فنر را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا زمانی که مطمئن شوید فنر، گرفتگی را باز کرده است.

سپس با آب لوله را بشویید. بهتر است برای این کار یک دبه آب داغ را که درون آن مایع شوینده مانند تاید یا مایع ظرفشویی ریخته و کف آلود شده با فشار داخل لوله فاضلاب بریزید.

نکته: تمام سیفون ها به این شکل نیستند و هر نوع سیفونی که زیر سینک ظرفشویی یا روشویی بسته شده میتواند دچار گرفتگی شده باشد. با تمیز کردن آن احتمال باز شدن خروجی فاضلاب وجود دارد.

توجه: فنر دستی قادر به از بین بردن رسوب های سنگین نیست و اگر مشکل گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه شما جرم لوله باشد، حتما باید از فنر برقی و یک متخصص استفاده کنید.

8. آویز لباس

اگر فنر دستی در خانه ندارید، با استفاده از یک آویز لباس برای خودتان فنر دستی بسازید. یک آویز بردارید و خمیدگی های آن را صاف کنید و سر آویز را به شکل قلاب درست کنید. این ابزار زمانی کاربرد دارد که طول آن زیاد باشد و به گرفتگی لوله برسد.

اگر توانستید آویز را به گرفتگی برسانید، سعی کنید آن را به بیرون بکشید، فقط مواظب باشید که سیم آویز باعث خراشیدن سینک نشود. در آخر داخل لوله آب بریزید.

9. فنر برقی لوله بازکنی

این ابزار بهترین روشی است که با آن میتوان هر نوع گرفتگی را رفع کرد. کاملا تضمینی و بدون مشکل میتوانید با دستگاه فنر برقی اقدام به باز کردن گرفتگی سینک آشپزخانه نمایید.

اگر فنر برقی ندارید میتوانید با شرکت مجموعه لوله بازکنی تماس بگیرید و درخواست اعزام سرویسکار دهید تا بدون مشکل و کاملا فوری مشکل شما را حل نمایند.

نکات مهم در مورد جلوگیری از گرفتگی شدید لوله فاضلاب آشپزخانه

برای اینکه تا مدت ها نیازی به خدمات لوله بازکنی و نداشته باشید می توانید روزانه یا هر چند وقت یکبار این کارها را انجام دهید:

  • بصورت مساوی جوش شیرین و سرکه را داخل لوله بریزید و چند ساعت صبر کنید، سپس آب جوش بریزید.
  • استفاده از توری برای جلوگیری از ورود پسماند مواد غذایی داخل سینک ظرفشویی
  • پس از هر بار شستشو ظروف در سینک، مقدار زیادی آب داغ داخل لوله بریزید.
  • آب جوش به همراه تاید یا مایع ظرفشویی با فشار داخل لوله بریزید.
  • هرگز روغن، قهوه، تفاله چای را داخل لوله سینک نریزید.
  • استفاده از آب لیمو و آب جوش برای رفع گرفتگی

هشدار: به هیچ عنوان از اسید و محلول های شیمیایی با غلظت بالا استفاده نکنید. این محلول ها به مرور زمان باعث خوردگی و پوسیده شدن لوله های فاضلاب می شوند و همین مشکل باعث نشتی می گردد که هزینه تعمیر آن بسیار بیشتر از خدمات لوله بازکنی آشپزخانه است.

پاسخ به سوالات متداول در مورد گرفتگی لوله آشپزخانه

چرا لوله آشپزخانه می گیرد؟

دلایل زیادی وجود دارد که سبب گرفتگی لوله آشپزخانه می شوند اما بیشتری علل عبارتند از: چربی، روغن، رسوب، اشیا، شیب کم و مو.

چطور گرفتگی لوله آشپزخانه را باز کنیم؟

اگر گرفتگی آشپزخانه سطحی باشد میتوانید با 9 روشی که در اینجا آموزش داده ایم به راحتی مشکلتان را رفع کنید. اما اگر گرفتگی شدید است، نمیتوانید از روش های خانگی استفاده کنید. در این شرایط میتوانید با شماره پشتیبانی تماس بگیرید تا بهترین سرویسکار لوله بازکن به محل اعزام شود و مشکلتان را حل کند.

بهترین روش لوله بازکنی آشپزخانه چیست؟

بهترین روش باز کردن گرفتگی لوله آشپزخانه استفاده از فنر برقی است. با فنر می توان تقریبا تمام گرفتگی ها را خیلی عالی باز کرد.

آیا لوله بازکنی آشپزخانه تضمین دارد؟

بله ما ضمانت میدهیم لوله را باز شده تحویل مشتری بدهیم. این یعنی کاملا تضمینی لوله را باز می کنیم و به درخواست مشتری باز بودن راه آب آشپزخانه تست می شود.

منبع: خدمت لوله