نماد سایت ماه نیوز

گانودرما چگونه می‌تواند کمک کند تا سلامت قلبی بهتر شود؟

خواص دارویی گانودرما چیست؟

قیمت محصولات گانودرما: خواص دارویی قارچ گانودرما با قدمت ۴۰۰۰ سال به نام قارچ جاودانگی به شرح زیر می باشد:

  1. کمک به درمان بیماری های خودایمنی
  2. ایمنی و دفاعی بدن
  3. ضد فشار خون
  4. افزایش انرژی بدن
  5. سندروم خستگی مزمن
  6. کنترل بی خوابی و بهبود کیفی خواب
  7. بهبود و تقویت سلامت قلب و عروق
  8. بهبود عملکرد ریه و دستگاه تنفسی
  9. کمک به بهبود و سلامتی کبد
  10. کاهش قند خون

روش های مصرف گانودرما چیست؟

در زمان مصرف  قهوه فوری سوپریم برای دم کردن گانودرما، نیاز به آب و قارچ خشک و یا پودر شده می باشد. برای استخراج مولکول­های دارویی گانودرمای پودر شده بهتر است. هرگز از لوازم خانگی برای پودر کردن استفاده نکنید، چون به احتمال زیاد تیغه دستگاه خواهد شکست.

میزان مصرف  قیمت قهوه گانودرما، استاندارد توصیه شده گانودرما روزانه بین ۳ تا ۵ گرم است، هرچند مصرف تا ۱۵ گرم نیز برای بیماری‌های جدی تجویز شده است. ۳ گرم قارچ حدودا معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است. به منظور استخراج کامل مولکولهای دارویی، پودر قارچ را درون آب در حال جوش بریزید و بگذارید، تا ۲ ساعت دم بکشد و پس از صاف کردن دمنوش را صرف کنید. فرآیند دم کردن را تا جایی که نوشیدنی بدون رنگ و مزه شود می توانید ادامه دهید.

با توجه به مزه تلخ این نوشیدنی می توانید ترکیبات گیاهی دیگر مانند زنجبیل یا چای سبز به دمنوش اضافه کنید یا با عسل نوشیدنی را صرف کنید.

واکنش های آلرژیک از جمله دل درد بسیار نادر است، اما ممکن است رخ دهد. برای مصرف بار اول توصیه می­شود مقدار کمی از قارچ را مصرف کنید تا از واکنش­های شدید پرهیز شود.

دمنوش را تا چند روز می توانید در یخچال نگه داری کنید. بنابراین می توانید جهت صرفه جویی در وقت، مقادیر زیاد آن را یک جا دم کرده و در یخچال نگه داری نمایید.

در زمان مصرف گانودرما به چه نکاتی توجه کنیم؟

آیا می دانید پرورش قارچ گانودرما کار راحتی است؟

آیا می خواهید در منزل خودتان، قارچ گانودرما پرورش دهید؟

برای آموزش پرورش قارچ گانودرما را کلیک کنید

 

در زمان مصرف گانودرما، چه موادغذایی نخوریم؟

در زمان مصرف گانودرما و دوره درمان سعی شود، مواد غذایی زیر تا حد امکان مصرف نشود:

معمولترین منابع گلوتن، این مواد غذایی هستند:

توجه :

گندم به اکثر غذاهای فراوری‌شده اضافه می‌شود اگر می‌خواهید از گلوتن پرهیز کنید، بهتر است به نوشته‌های روی بسته‌بندی مواد غذایی دقت کنید.

ترکیبات اصلي قارچ گانودرما چیست؟

پلي ساكاريدها:

تري ترپن ها (مواد تلخ):

ژرمانيوم ارگانيك (ماده ي معدني كمياب):

سوپر اكسيد ديسموتاز:

پتاسیم:

منيزيم:

كلسيم:

سديم:

منگنز:

آهن:

روي:

عوارض مصرف گانودرما چیست؟

هر دارویی دارای عوارض مصرف می باشد. مصرف گانودرما عوارض ندارد ولی در اویل مصرف برای بعضی از بیماران مشکلاتی موقتی به وجود می آرود که طبیعی بوده و نشانه مثبتی است زیرا حاکی از این است که مصرف گانودرما در حال اثر گذاری است. عوارض طبیعی در مصرف گانودرما وجود دارد که نشان دهنده اثرگذاری این قارچ روی بدن می باشد .

برای مصرف گانودرما در علم پزشکی در اروپا عوارض متعددی بیان شده است از جمله :

اما موضوعی که در طول چند سال پرورش و تجویز برای بیماران وجود داشته است، به این قرار است:

عوارض مصرف گانودرما لوسیدوم به نوع بیماری شخص بستگی دارد، یعنی عوارض مصرف گانودرما لوسیدوم بر حسب بیماری که فرد به ان مبتلا است، تغییر می کند :

فرد مبتلا به ام اس، بعد از مصرف گانودرما، به شدت دچار سردی بدن خواهد شد.

کم کاری تخمدان بعد از مصرف، بیمار به شدت پرخاشگری از خود نشان خواهد داد، در بعضی موارد جوش صورت هم دیده شده است.

در دیابت ابتدا افزایش قند خون را به همراه خواهد داشت، سپس قند خون کاهش پیدا خواهد کرد.

دلیل این اتفاق افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) بدن هست که به طبع خشک قارچ ربط داده می شود، راهکار آن در بین بردن این مشکل، استفاده از زرشک هست.

استفاده از کرم مرطوب کننده یا روغن زیتون

دلیل این اتفاق اثرات ضد دیابتی این قارچ هست که با مصرف قند پیچیده مثل عسل و خرما برطرف می شود.

در افرادی اتفاق می افتد که در متابولیسم اوره دچار مشکل هستند (و معمولاً سنگ کلیه اگزالاتی دارند) و با مصرف ویتامین های سری B و E بر طرف می شود.

 مصرف گانودرما چه نتایجی برای بدن دارد؟

  1. کاهش کلسترول و مقدار چربی آزاد در خون
  2. کاهش سطح قند خون
  3. عملکرد پانکراس را بازیابی می کند
  4. غشاء سلول قرمز را تثبیت می کند
  5. افزایش توانایی‌های طبیعی بهبود بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن
  6. بهبود عملکرد غدد آدرنال برای حفظ تعادل هورمون
  7. مصرف گانودرما می تواند از انسداد رگ­های خونی و تجمع پلاکت ترومبوز (لخته شدن خون ) جلوگیری کند.
  8. جلوگیری از انقباض سلول­های بافت واندام­ها
  9. جلوگیری از سالخوردگی وحفظ قانون جوانی
  10. جلوگیری از عوارض داروهای شیمیایی
  11. جلوگیری از آلرژی ناشی از آنتی ژنها زیرا این قارچ سلول­های مهار کننده هیستامین را مهار می کند.
  12. جلوگیری از سرطان و درمان سرطان و مهار متاستازسلولی
  13. سلول را برای جلوگیری از انقباض بافت، نرمال میکند.
  14. جلوگیری از مرگ ناگهانی بیماران سرطانی ناشی از آمبولی
  15. جلوگیری از انسداد گردش خون برای داروهای سرطانی
  16. افزایش اثربخشی داروها

با مصرف گانودرما چه بیماری هایی را می توان درمان کرد؟

تحقیقات محققین نشان داد که عصاره هاي مختلف جدا شده از G. lucidum از رشد تومورها از طریق فعال کردن پاسخ سیستم ایمنی و تحریک تولید سیتوکین ها جلوگیري می کند. علاوه بر آن، این مواد می توانند تولید اینترلوکین را زیاد کرده و به فعال نمودن سیستم ایمنی کمک کنند. در سال ۱۹۹۹ فعالیت آنتی توموري G. lucidum را به تحریک مرگ برنامه ریزي شده توسط TFN-α آزاد شده از ماکروفاژها و TFN-γ آزاد شده از لنفوسیت هاي T مرتبط دانسته اند. بررسی اوي (Ooi) و همکاران در سال ۲۰۰۲  نشان داد که پلی ساکارید هاي جدا شده توسط آب جوش از باعث تقویت سیستم ایمنی و سرکوب نمودن تومور سارکوماي ۱۸۰ در موش ها می شود.

پلی ساکارید هاي جدا شده از اندام بارده گانودرما لوسیدوم باعث کاهش قند خون در موش هاي آزمایشگاهی به وسیله آزاد ساختن انسولین از سلول هاي β پانکراس می شود. تحقیقات اولیه که توسط هیکینو (Hikino) و همکاران در سال ۱۹۸۵ انجام گرفت نشان داد که پلی ساکاریدهاي موجود در این قارچ باعث کاهش قند خون می شوند ولی تحقیقات بیشتر توسط تومادا و همکاران در سال ۱۹۸۶ ثابت نمود که این مولکول ها پپتید و گلیکان هستند.

پلاکت هاي خون نقش مهمی در تشکیل لخته خون و هموستازي دارند و تجمع پلاکت ها زمانی رخ می دهد که تحریک انجام گرفته باشد. Ganodermic acid S که از قارچ گانودرما لوسیدوم جدا شده است تجمع پلاکت ها را به وسیله تحریک هیدرولیز فسفاتیدیل اینوزیتول ۴ و ۵ بیس فسفا ت افزایش می دهد.

طبق تحقیقات لین و شیو در سال ۱۹۸۸  گانودریک اسید هاي Mf و گانودرمیک اسید T-O می توانند از بیوسنتز کلسترول جلوگیري کنند.

گانودریول F و گانودرمانونتریول جدا شده از عصاره متانولی اندام بارده گانودرما لوسیدوم با غلطت۸/۷ میکروگرم در میلی لیتر داراي توانایی بازدارندگی در مقابل ویروس HIV-I هستند. گانودریک اسیدهاي دیگر که از این قارچ جدا شدند مانند گانودریک اسید B گانودریک اسید C1 گانودریول B گانودریک اسید H گانودریک اسید α و گانودریول A تنها می توانند۵۰ درصد خاصیت بازدارندگی نشان دهند. عصاره آبی گانودرما لوسیدوم توانایی بازدارندگی از رشد ویروس HIV-I و جلوگیري از فعالیت پروتئاز این ویروس را دارا است.

امروزه دانشمندان توجه بسیاري را به بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاهان معطوف داشته اند. علت این موضوع را به شناخته شدن نقش ترکیبات آنتی اکسیدان در پیشگیري و کنترل بسیاري از بیماري ها مانند بیماري قلبی، سرطان، جلوگیري از فعالیت رادیکال هاي آزاد مرتبط می دانند. مطالعه انجام شده جهت بررسی خواص آنتی اکسیدان این قارچ توسط سالتارلی (Saltarelli) و همکاران در سال ۲۰۰۹ نشان داد که وجود پلی فنل ها در گانودرما لوسیدوم علت این فعالیت می باشد. دانشمندان معتقدند که خاصیت آنتی اکسیدان این مواد به علت فعالیت احیاکنندگی و جذب رادیکال هاي اکسیژن می باشد. بررسی هاي بیشتر درخ صوص عصاره اتانولی این قارچ نشان داد که این عصاره، حاوي مولکول هاي کم وزن، داراي فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند، علاوه بر آن عصاره متانولی و عصاره آبی حاوي پلی ساکاریدهاي گانودرما نیز می توانند فعالیت آنتی اکسیدانی داشته باشد.

هیروتانی و همکاران در سال ۱۹۸۶ توانستند دو تري ترپن با نام هاي گانودریک اسید R و گانودریک اسید S را از میسلیوم این قارچ خالص کنند. بررسی اثرات بالینی این دو ماده نشان داد که آنها می توانند از اثرات مخربی که برخی مواد سمی بر روي کبد می گذارند جلوگیري کنند.

تري ترپنوئیدهاي قارچ گانودرما می توانند به عنوان مهارکننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین (ACE Enzyme) عمل کنند. بر اساس نظریه توسط گروهی محققین مبنی بر کاهش فشار و کلسترول خون در موش هاي مبتلا به فشار خون پس از مصرف قارچ گانودرما ارائه گردید.

خروج از نسخه موبایل