بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
مهاجرت در سن بالا در کنار تمام چالش هایی که دارد نیازمند انتخاب درست کشور مقصد است. با توجه به شرایط سنی و محدودیت ها و فرصت هایی که سن برای افراد ایجاد می کند، کشور مقصد باید دارای ویژگی های خاصی باشد. در غیر این صورت ممکن است متقاضیان با مشکلاتی مواجه شوند که زندگی در کشور مقصد را برای آنها دشوار کند. مسلما افراد در سنین بالا دارای تجربههای کاری بالایی هستند و میتوانند از طریق مشاغل مورد نیاز کشورهای مقصد برای مهاجرت در سن بالا اقدام نمایند.
یا برخی از افراد از سنین بالا شرایط برای سرمایهگذاری در بیزینسهای مختلف را دارا میباشند. در این مقاله بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا را به شما معرفی می کنیم. درواقع ما در بهترین موسسه مهاجرتی در تهران؛ شرایط چند کشور را بررسی می کنیم تا بدانید که بهترین مقصد برای شما با توجه به شرایط و محدودیت هایی که دارید، کدام کشور است.
بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا کجاست؟
بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا باتوجه به علاقه و شرایط زندگی و هدف هر فردی تعیین میشود. در صورت تمایل به مهاجرت به کشور دیگر بایستی عواملی مانند کیفیت مراقبتهای بهداشتی، مزایای بازنشستگی، امکان اخذ اقامت، هزینههای زندگی و سایر فاکتورها را در نظر بگیرید. در این بخش برخی از کشورهایی را که شرایط عمومی بهتری برای زندگی بازنشستگان و افراد مسن دارند معرفی می کنیم تا انتخاب دقیق تری داشته باشید.
آلمان
یکی از راحتترین و بهترین کشورها برای مهاجرت در سنین بالا کشور آلمان است. این کشور به دلیل اقتصاد خوب و شرایط رفاهی مناسبی که برای مهاجران فراهم کرده است، به عنوان یک مقصد برای مهاجرت در سن بالا از طریق سرمایهگذاری و همچنین ویزای بازنشستگی مطرح شده است.
فرانسه
به عنوان یکی از بهترین کشورهای مهاجرت در سنین بالا می توان به کشور فرانسه اشاره کرد. فرانسه همچنین ویزای خود حمایتی یا ویزای بازنشستگی را نیز برای افراد سن بالا در نظر گرفته است. برای اقدام به این روش مهاجرتی، باید بتوانید شرایط مالی برای ادامه زندگی خود و خانواده خود را برای دولت فرانسه به اثبات برسانید.
آمریکا
یکی دیگر از کشورهایی که می توان آن را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا در نظر گرفت، آمریکا است. برای اقدام به مهاجرت به آمریکا در سنین بالا شرکت در بخت آزمایی کانادا یکی از بهترین روشهاست. به این مسئله توجه داشته باشید که به دلیل تحریم های ایجاد شده در سال های اخیر، شرایط مهاجرت به این کشور دشوارتر از گذشته شده است.
کانادا
مهاجرت در سن بالا به کشور کانادا از روشهای مختلفی امکانپذیر است. به عنوان مثال در سیستم امتیازبندی، این امکان را دارید که با کسب امتیازهای بالا در بخش های دیگر، مسئله مربوط به سن را جبران کنید.
اتریش
اتریش هم گزینه خوبی است که می توانید به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا به آن فکر کنید. سرمایه گذاری یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور در سن بالاست. همچنین از طرف دیگر روش مهاجرتی بازنشستگان به این کشور نیز وجود دارد. در این روش مهاجرتی باید بتوانید تمکن مالی خود برای ادامه زندگی خود و افراد خانواده در این کشور را برای دولت اتریش به اثبات برسانند.
روشهای مهاجرت در میانسالی
حالا که با بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا آشنا شدید، بد نیست روشهای این نوع مهاجرت را نیز بشناسید. افرادی که بیشتر از 50 سال سن دارند هم میتوانند با روشهایی که معرفی میکنیم، به مهاجرت فکر کنند. این روشها عبارتند از:
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در سن بالا
اگر به عنوان یک فرد میانسال یا سالمند دارای تمکن مالی بالایی هستید، شاید بهترین روش برای مهاجرت شما سرمایهگذاری باشد. بسته به کشور مورد نظرتان، میتوانید از طریق خرید ملک یا انتقال سرمایه و حتی خوداشتغالی، مسیر مهاجرت را طی کنید. در این روشها معمولا اخذ ویزا هم برای متقاضیان واجد شرایط راحتتر است.
مهاجرت از طریق دریافت ویزای کاری
مهاجرت کاری اگرچه بهترین روش برای مهاجرت در سن بالا نیست، اما غیرممکن هم نیست. بیشتر کشورها به دنبال جذب نیروی کار جوان و پرانرژی هستند، اما افراد با سن بالا نیز میتوانند برای مهاجرت از طریق راه اندازی استارت آپ یا ثبت شرکت اقدام کنند. برخی از کشورها چنین شرایطی را در نظر گرفته و امکان مهاجرت افراد میانسال با ویزای کاری را فراهم کردهاند.
مهاجرت از طریق خود حمایتی
پس از اینکه بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا را شناختید، تحقیق کنید که آیا آن کوشر ویزای خود حمایتی هم دارد یا نه. کشورهایی که چنین ویزایی را ارائه میدهند، گزینه خوبی برای افرادی هستند که پس از 40 سالگی قصد مهاجرت دارند؛ البته یکی از شرایط مهم در این روش، برخورداری از تمکن مالی بالاست.
مهاجرت تحصیلی در سن بالا
بسیاری از افراد حتی در سنین بالا هم ترجیح میدهند که از طریق تحصیلی به کشور مورد نظرشان مهاجرت کنند. جالب است بدانید که مهاجرت تحصیلی در سن بالا غیرممکن نیست؛ اما شرایطی دارد که باید حتما در نظر گرفته شوند. به عنوان مثال فرد متقاضی باید دلایل قانعکنندهای برای پر کردن گپ تحصیلی خود داشته باشد.
همچنین در این شرایط گزینههای شما برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا بسیار محدود خواهد بود. از طرفی برخی از کشورها، دانشگاهها و رشتههای تحصیلی، شرایط و محدودیتهای سنی برای پذیرش دانشجوی بینالمللی دارند. در مجموع مهاجرت تحصیلی در سن بالا غیرممکن نیست؛ اما شرایط و محدودیتهای خاص خود را دارد.
مهاجرت بالای 60 سال
شناخت بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا به تنهایی معیار نیست؛ اگر بیشتر از 60 سال سن دارید، باید معیارها و موارد دیگری را نیز مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال کشوری که انتخاب میکنید در موفقیت یا عدم موفقیت پرونده شما تاثیرگذار است. برخی از کشورها از مهاجرت افراد بیش از 60 سال استقبال میکنند؛ این درحالی است که بیشتر کشورها چنین شرایطی را ندارند.
از طرفی به عنوان یک فرد 60 یا 70 ساله و یا مسنتر، باید منابع مالی کافی برای تامین مخارج زندگی خود در کشور مقصد را داشته باشید تا هزینه اضافی به مقامات آن کشور تحمیل نکنید. در مجموع بهتر است پیش از هرگونه اقدام، به خوبی تحقیق کرده و شرایط مورد نیاز برای مهاجرت خود را بشناسید تا شانس موفقیت شما افزایش پیدا کرده و با مشکل مواجه نشوید.
مهم ترین پارامترهای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
زمانی که میخواهید به عنوان یک فرد با سن بالا به کشورهای دیگر مهاجرت کنید باید پارامترهای مختلفی را مدنظر قرار دهید که مهمترین آنها در ادامه اشاره میشود:
- شرایط آب و هوایی: شرایط آب و هوایی مناسب یکی از مهمترین پارامترها برای افراد مسن محسوب میشود. به همین دلیل آب و هوای کشورهای معتدل گزینه مناسبی است.
- نظام سیاسی کشور مقصد: داشتن نظام سیاسی با ثبات نشان دهنده امنیت و کیفیت بالای زندگی در کشورها به شمار میآید. از همین رو در زمان انتخاب کشور به این گزینه دقت کنید.
- زیرساختهای شهری برای افراد مسن: پارامتر دیگری که برای سالمندان و افراد در آستانه سالمندی اهمیت دارد زیرساختهای شهری است. داشتن حمل و نقل عمومی مناسب، پارکها و تفرجگاههای زیاد، داشتن امکانات رفاهی برای سالمندان موضوع دیگری است که میتواند آرامش و زندگی آسان را به همراه داشته باشد.
- سیستم درمانی: از آنجا که سالمندان نیازمند مراقبتهای پزشکی و درمانی هستند، از همین رو سیستم درمانی قوی فاکتور دیگری است که در انتخاب کشور مهاجرتی اهمیت دارد.
- هزینههای زندگی: یکی از مهمترین دغدغههای سالمندان به دلیل توان کم در کار کردن و کسب درآمد، تامین هزینههای زندگی است. انتخاب کشوری با هزینههای معقول زندگی فاکتور دیگری است که در انتخاب کشور مهاجرتی برای سالمندان اهمیت دارد.
- امکان دریافت اقامت: افراد بازنشسته زمانی که قصد مهاجرت دارند، قطعا یکی از گزینههای آنها دریافت اقامت دائم است. از همین رو کشورهایی که زمینه مهاجرت برای افراد با سن بالا را فراهم کردهاند گزینههای اولویتدار به شمار میآیند. خرید ملک در قبرس شمالی و دریافت اقامت از این طریق، پیشنهاد ما به شما می باشد.
شرایط مهاجرت در سن بالا
فرقی نمیکند شما به کدام کشور مهاجرت میکنید، اگر سن بالایی دارید لازم است حداقل شرایط زیر را دارا باشید تا برای مهاجرت به کشورهای مختلف اقدام کنید:
- داشتن رزومه شغلی قابل قبول و مناسب
- داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با رزومه کاری
- داشتن تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی
- داشتن شرایط مناسب برای تقویت اقتصادی کشور مقصد
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به بهترین کشور در سن بالا
یکی از مهمترین مراحلی که در هر روش مهاجرتی باید طی کنید، گردآوری مدارکی است که سفارت یا کنسولگری کشور مقصد از شما برای بررسی شرایط و صدور ویزا میخواهد این مدارک شامل موارد زیر میباشد:
- ارائه پاسپورت معتبر
- گواهی عدم سوء پیشینه
- ارائه اسناد و مدارک مربوط به تمکن مالی
- ارائه گردش حساب بانکی 4 سال اخیر
- ارائه گواهی آزمایشات پزشکی
- ارائه اسناد مربوط به رزومه کاری، سوابق بیمه و درآمد بازنشستگی
- ارائه سوابق تحصیلی
- ارائه جاب آفر یا دعوتنامه شغلی
- ارائه مرتبط با محل اقامت فرد در کشور مقصد
- ارائه مدرک زبان